Comandați produse în valoare de 100 lei minim și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.

 

Alimentul ieftin si banal cu efecte miraculoase…

Fasolea conține carbohidrați complecsi, proteine si minerale. In plus, suplimenteaza fibrele necesare microbomului nostru si accelereaza sistemul imunitar.

Infecțiile virale, virozele respiratorii și soluții naturiste mănăstirești potrivite acestora

          Infecțiile virale afectează, de obicei, tractul respirator superior sau inferior. Deci aceste infecții pot fi clasificate în funcție de virusul care le cauzează, acestea sunt în general, clasificare în funcție de condiția în care sunt implicate. În general agenții patogeni specifici provoacă frecvent manifestările clinice specifice (de exemplu, virusul sincițial respirator cauzează, de obicei, […]

Procesul de creație al produselor mănăstirești

Produsele mănăstirești sunt create de către măicuțe și călugării din mănăstirii, cu scopul de a oferi iubitorilor de natură cea mai bună calitate a leacurilor, fie că sunt siropuri, uleiuri, oțeturi, tincturi, ceaiuri, gemuri sau chiar săpunuri, acestea sunt realizate în urma unei introspecții a rețetelor tradiționale, cunoscute din moși-strămoși. În mănăstirii se prepară în […]

Cum culegem plantele medicinale?

Plantele au avut întotdeauna o importanță majoră în dezvoltarea unei imunități potrivite, în rezolvarea problemelor de sănătate supărătoare, sau înlăturarea bolilor regăsite la nivelul organismului. Unul dintre cele mai importante aspecte în realizarea leacurilor sunt alegerea și indicațiile care trebuie respectate la momentul culegerii plantelor pentru a se realiza un produs final care poate fi […]

Crinul, petele și ridurile, sau cum estompezi blând semnele bătrâneții

Bătrânețea nu este o boală! Dar cu certitudine o putem face mai frumoasă și mai armonioasă cunoscând anumite detalii legate de cum se petrece și cum se poate acționa cu blândețe din timp pentru a îmbătrâni frumos și demn. Petele și semnele bătrâneții sau petele maronii reprezintă una dintre cele mai întâlnite problem dermatologice la […]

Cum ajutăm sistemul imunitar al copiilor?

Alegând să dăm copiilor acest produs dar și multe altele – ceaiuri potrivite momentului vârstei și provocării întâmpinate, produse naturale, cât mai multe legume și fructe, produse locale a căror sursă o cunoaștem – putem să le oferim o viață mai sănătoasă și mai lipsită de… severa pedeapsă de a sta acasă (sau în casă), pentru că este bolnav. Sănătatea, la fel ca joaca, au prioritate!

Idei de tratamente naturiste pentru cele mai cunoscute afecțiuni

Dorim să vă aducem în atenția dumneavoastră că produsele alimentare și de leac pregătite manual în Sfintele Mănăstiri Nera, Dragomirna și Paltin Petru-Vodă sunt suplimente alimentare și nu substituie tratamentul prescris de medic.

Plante medicinale mănăstirești și întrebuințarea lor

Utilizarea plantelor în scop medicinal a devenit încă de la începuturile lumii cheia salvării, leacurile din moși strămoși, medicamentele realizate pe bază exclusiv din plante au dat dovadă de un real succes la nivel mondial.

Ce sunt tincturile și la ce ne folosesc?

Echipa Daruri Mănăstirești dorește să vă pună la dispoziție mai multe tipuri de tincturi pentru o gamă variată de afecțiuni, de la banale răceli până la afecțiuni tumorale.

Săpunurile naturale, un dar mănăstiresc prețios

Săpunurile mănăstirești sunt un adevărat dar al naturii și al priceperii de sute de ani a călugărilor și măicuțelor din mănăstirile românești.

De ce răcim? Cauze emoționale, fizice și idei pentru întărirea imunității

Răceala vine mereu pe fond de imunitate scăzută. Imunitatea scade din cauza unei alimentații nepotrivite, din cauza lipsei de activitate fizică sau mentală, din cauza lipsei de grijă față de propriul eu, din cauza faptului că am lăsat jos bariera noastră de protecție – atât interioară, cât și exterioară.

0770 948 482

Suntem pe facebook