Ceai cu mentă și Tinctură Tusoc
Ceai cu mentă și Tinctură Tusoc de la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă
Ceai cu mentă și Tinctură Tusoc de la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă
Ingrediente necesare pentru 1 ceașcă de ceai:
2 lingurițe de mentă uscată
100 ml apă
1 lingură de Tinctură Tusoc de la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă
#Trai #sănătos
Modalitate de preparare:
Într-o oală punem apa la fiert, când a dat în clocot oprim flacăra la aragaz, adăugăm cele 2 lingurițe de mentă uscată, acoperim și lăsăm la infuzat 10-15 minute.
După ce s-a infuzat menta, strecurăm ceaiul obținut într-o cană încăpătoare și adăugăm 1 lingură de Tinctură Tusoc de la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă
Acest ceai ajută la calmarea durerilor și iritațiilor gâtului.
Poftă bună!
Vă invităm să descoperiți mai multe beneficii ale Tincturii Tusoc de la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă.
Remediu naturist mănăstiresc
Intern ajută în tratamentul unor afecţiuni respiratorii
- rinite
- laringite
- sinuzite
- faringite
- orice afecţiune care evoluează cu tuse cu expectoraţie
Pentru ce se recomandă?
- faringo-amigdalite acute și cronice
- rinită
- laringită
- sinuzită
Importanța utilizării Socului în tinctura pentru imunitate
Cercetari recente plasează Socul în fruntea celor mai puternice stimulente ale sistemului imunitar. Fructele lui sunt un concurent redutabil al vaccinurilor antigripale. Pot ajuta la ameliorarea majorităţii bolilor degenerative, la prevenirea bolilor canceroase şi în combaterea tumorilor benigne.
Se recomandă în bronşite, sinuzite, rinite, faringite, și laringite. Socul reduce inflamaţia căilor respiratorii, ajută la eliminarea secreţiilor în exces şi stimulează local capacitatea naturală de apărare a organismului împotriva infecţiei.
De asemenea, florile de soc utilizate în Sirop Siroplant previn şi combat excesul de mucus din organism, mai ales de la nivelul căilor respiratorii și sunt un ajutor de încredere în combaterea infecției cu viruși gripali.
Florile de Soc sunt recunoscute pentru scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi pentru tuse, răceli, gripă, infecţii bacteriene, virale şi amigdalită.
MUGURII DE PLOP NEGRU eliberează căile respiratorii
Plopul negru are o acţiune expectorantă, antiseptică şi antiinflamatoare.Infuzia din muguri de plop negru are acţiune antiseptică, antiinflamatoare şi antibiotică.
Fracţiunea lipofilă solubilă obţinută din mugurii de plop negru are o puternică acţiune antibacteriană şi antifungică. Acidul cafeic este cel mai important component care conferă produsului vegetal actiunea antibacteriană şi capilar-protectoare. Uleiurile volatile actionează ca agenti antiseptici, antiinflamatori şi expectoranţi.