Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.
Ceai pentru imunitate cu tinctură Imutin
Ceai pentru imunitate cu tinctură Imutin Ceaiul Imuno-Complex de la Mănăstirea Nera Plant cu tinctură Imutin de la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă

Ingrediente necesare pentru 1 cană de ceai:

#Trai #sănătos

Mod de preparare Ceai pentru imunitate cu tinctură Imutin:
  1. Într-o oală se pun 200 ml de apă la fiert, când a dat apa în clocot se oprește focul.
  2. Se adaugă 1 lingură din Ceaiul Imuno-Complex de la Mănăstirea Nera Plant și se lasă la infuzat 10-15 minute.
  3. Când s-a infuzat ceaiul, strecurăm conținutul rezultat într-o cană și adaugăm 1 linguriță de Tinctură Imutin de la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă

Poftă bună!

Mai multe informații despre Ceaiul Imuno-Complex de la Mănăstirea Nera PlantșiTinctură Imutin de la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă

Tinctura Imutin cu echinacea combate răceala

Echinacea este o plantă minune care are proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale. Poate lupta împotriva oricărui fel de infecție microbiană.

Antibiotic natural, puternic aliat al sistemului imunitar, echinacea curăță sângele și sistemul limfatic, catalizează acțiunea celulelor albe. Aceasta acționează eficient în cazul bolilor de plămâni, al gripei și virozelor.

Această tinctură și-a dovedit eficacitatea în ceea ce priveşte creşterea capacităţii de apărare a organismului faţă de diverşi agenţi infecţioşi, principiile active conţinute de extractul de echinacea acţionând la diferite nivele ale sistemului imunitar.

Ceai pentru imunitate cu tinctură Imutin

Se recomandă pentru răceli și ca stimulent pentru imunitate. Planta utilizată în preparate naturale contribuie la creșterea producerii de anumite celule albe din sânge. Contribuie la întărirea pereților celulari astfel încât bacteriile și virușii să nu intre atât de ușor în celule.

Datorită proprietăților sale antivirale, echinaceea este folosită în tratarea bolilor respiratorii și ca remediu natural preventiv pentru anumite tulburări, dureri, mai ales la copii, la persoanele în vârstă care au un sistem imunitar slăbit, convalescenți, etc.

Echinacea sprijină imunitatea

Este foarte recomandată pentru vindecarea gripei și a răcelilor. A afecțiunilor gâtului (precum faringita sau angina); a bolii pulmonare obstructive cronice (EPOC), a alergiilor, a febrei fânului.

Ceai pentru imunitate cu tinctură Imutin

Studiile clinice au arătat că echinacea stimulează organismul să producă mai multe globule albe.  Mai ales limfocite și o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substanțe anti-infecțioase naturale).

Echinacea este un foarte bun remediu care întărește sistemul imunitar, fiind recomandată pentru prevenirea sau vindecarea bolilor infecțioase atunci când organismul este slăbit.

Astfel, extractul de echinacea susţine organismul în stări de răceală şi gripă,  este adjuvant în diferite inflamaţii respiratorii (faringită, laringită, traheită, bronşită, amigdalită, cu efect extrem de bun de calmare a durerilor de gât), infecții urinare, afecţiuni ginecologice de natură inflamatorie (anexite, metroanexite), herpes.

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0770 948 482

Suntem pe facebook