Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.

Date de contact: S.C. LANBIOLEAC AVANTAJ SRL

Date de contact
CUI: 41017026
Nr. Registrul Cometului : J11/341/2019
Contul bancar IBAN: RO88BTRLRONCRT0498192401
Cont deschis la: Banca Transilvania, filiala Reșița
Telefon: 0770 948 482
Orar Daruri Mănăstirești
Magazin situat pe Bulevardul Revoluția din Decembrie, nr. 34, sc. 3, parter, Reșița

Orar de contact

Luni: 9:00 – 18:00
Marti: 9:00 – 18:00
Miercuri: 9:00 – 18:00
Joi: 9:00 – 18:00
Vineri: 9:00 – 18:00
Sambata: Închis
Duminica: Închis

  Contact

  Rubrica contact vă oferă informații despre cum puteți intra în legătură directă cu noi.

  Descoperirea „ leacurilor tradiționale mănăstireşti” într-o  manieră nouă, respectând cerințele societății moderne, a fost ca o revelație pentru mine, pentru-că m-a bucurat gândul că putem avea acces la produse realizate cu rugăciune, într-un mediu binecuvântat, diferit de o fabrică oarecare. Acest lucru s-a întâmplat după ce am vizitat  Mănăstira Slatina-Nera din Caraș-Severin, unde existau produse precum siropuri ,uleiuri , oţeturi , tincturi , ceaiuri , gemuri , condimente și pesto , săpunuri , creme , loţiuni și ape de față , toate de o calitate excepţională.

  Despre noi

  Aici am aflat că produsele sunt preparate manual, după reţete cu rădăcini în vechile leacuri tradiţionale şi mănăstireşti. Procesele de preparare aveau menirea să păstrareze  proprietăţile naturale ale plantelor folosite.  Între timp, am aflat că, de fapt, sunt foarte multe Mănăstiri în ţara noastră unde se găsesc astfel de produse.

  Singura problemă rămânea dificultatea de a avea acces la ele.

  Aşa s-a născut ideea de a ajuta la acest proces de a face cunoscute produsele mănăstireşti, din dorinţa de a le aduce cât mai aproape de cei ce le apreciază şi le doresc în casele lor.

  Prof. Simona Lance

  De ce “produse mănăstireşti”?

  Pentru că suntem români, gândim româneşte, simţim româneşte, şi, pentru-că “neamul” nostru „s-a născut creștin” iar mănăstirile sunt simbolul perpetuării fiinţei/esenţei pure româneşti peste veacuri. Iar asta dincolo de orice necestiate imediată …
  pentru-că necesităţile imediate ni le putem satisface în “secunda 2” la orice colţ de stradă, sau de pe orice website printr-o simplă accesare

  Despre noi

  Căutăm produse pentru a ne îmbrăca , pentru a ne hrăni , pentru a ne înfrumuseţa, pentru a ne distra s.a.m.d. Uneori căutările noaste au rezultate mulţumitoare, alteori mai puţin. Din fericire un ajutor de nădejde în căutările noastre este internetul. Din păcate însă, internetul nu ne “găseşte” de fiecare dată cele mai bune soluţii.

  De exemplu, in ceea ce priveşte produsele de înfrumuseţare sau de sănătate, toată lumea caută să găsească produse BIO (organice) , ştiind că doar “natural” nu înseamnă acelaşi lucru. Oricine poate observa că internetul, farmaciile, magazinele abundă de asemenea oferte. Câţi dintre voi v-aţi gândit sau v-aţi amintit (în căutările voastre) că noi românii deţinem adevărate “comori” spirituale şi nu numai în mănăstirile noastre?

  Mănăstirile noastre sunt, din cele mai vechi timpuri, nu doar lăcaşe de rugăciune, ci  locuri în care darurile lui Dumnezeu (plante, fructe, etc.) sunt puse în valoare prin rugăciune şi pricepere de călugări  spre folosul tuturor.

  Despre noi

  Din păcate, aceste daruri sunt descoperite foarte rar, şi doar dacă oamenii merg să viziteze aceste mănăstiri, sau ştiu să le caute pe internet. În ultima variantă ,de fapt, cele mai multe dintre ele,nu pot fi găsite. De aceea, mi-am dorit să rezolv cumva această problemă şi să sprijin în felul acesta şi pe cei care îşi doresc să cumpere produse autentice, provenite din natura nealterată,  cunoscând astfel şi mănăstirile noastre dar şi “comorile” lor.

   Pe de altă parte, cumpărând produsele mănăstireşti ne amintim de Dumnezeu, ne amintim de darurile Sale, ne amintim de Mănăstiri ca simbol al neamului nostru. Este singurul mod prin care aducem în case pentru nevoile noastre nu doar un obiect, ci o binecuvântare.

  Cine suntem ? Date de contact

  Suntem o mică echipă din Reşiţa (Caraş-Severin) care a îndrăznit să privescă  dincolo de latura practică a activităţii, şi să vadă în acest demers o datorie. Am simţit nu doar ca ne promovăm ţara şi valorile ei, ci şi ce are ea mai sfânt: Mănăstirile neamului nostru.

  0770 948 482

  Suntem pe facebook