Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.
Cremă de legume cu crackers
Cremă de legume cu crackers

Crema de legume cu crackers este extrem de gustoasă, de aromată fără a fi nevoie să adăugăm carne sau smântână, așa că e perfectă pentru post sau pentru vegetarieni și vegani.

Cremă de legume cu crackers

Mod de preparare:

Pasul 1: Se pune la fiert într-o oală 3 l de apă și 1 vârf linguriță de sare.

Pasul 2: Curățăm legumele și le spălăm bine.

Pasul 3: Tăiem cartofii în jumătăți, iar restul legumelor le tăiem în bucăți potrivite.

Pasul 4: Le adăugăm în oală atunci când apa clocotește. Le lăsăm la fiert aproximativ 40 de minute. Le verificăm cu o furculiță.

Pasul 5: Scoatem legumele din apa în care au fiert.

Pasul 6: Punem jumătate din legume în blender. Le mixăm bine până se transformă într-o pastă.

Pasul 7: Adăugăm 2 căni din apa în care au fiert și mixăm.

Pasul 8: Adăugăm partea a doua de legume și le mixăm până se transformă într-o pastă.

Pasul 9: Adăugăm una sau două căni de apă. După gust adăugăm sare și piper.

Cremă de legume cu crackers
Crackers Bio cu măsline și roşii pentru o gustare sănătoasă, ideală pentru a înlocui produsele ultraprocesate, pentru a fi utilizate în supe.
Crackers Bio cu măsline și roşii, făină ecologică de grâu și secară, pastă de roșii, măsline, ulei de palmier, turmeric, piper, apă, sare neiodată.

Proprietăți ingrediente Crackers Bio cu măsline și roşii

Făina ecologică de grâu din Crackers Bio cu măsline și roşii oferă preparatelor o savoare pură și un gust bogat. Producția ecologică conferindu-i toate vitaminele, fibrele și nutrienții de care avem nevoie într-o alimentație sănătoasă. Este recomandată pentru aluaturi, pâine, produse de patiserie, torturi, prăjituri fine și alte dulciuri.

Cremă de legume cu crackers

Făina ecologică de secară

din Crackers Bioeste folosită în panificaţie, atât simplă, cât şi în combinaţie cu alte tipuri de făină. Produsele care conţin făină de secară sunt foarte sățioase. Sărace în calorii, dar foarte bogată în fibre, ele susțin sănătatea gastrointestinală și aduc beneficii sistemului cardiovascular.

Pasta de roșii

din Crackers Bio cu măsline și roşii este un ingredient de bază în multe reţete culinare. Ştiaţi că în timpul fierberii roșiilor, zestrea lor de săruri minerale nu se pierde?Licopenul conţinut de acestea nu se degradează, dimpotrivă, devine mai ușor de asimilat în organism? Pasta și sucul de roșii au efect benefic asupra circulației sanguine şi previn apariția cheagurilor de sânge.

Măslinele

din Crackers cu măsline și roşii sunt recomandate pentru consumul zilnic, cu atât mai mult celor care suferă de afecţiuni cronice. Au un conţinut foarte ridicat de grăsimi monosaturate şi o însemnată cantitate de proteine, vitamina E şi antioxidanţi. Măslinele susţin şi menţin sănătatea inimii, reduc nivelul colesterolului rău. Diminuează riscul apariţei bolilor coronariene şi a atacului vascular cerebral.

Uleiul de palmier
regăsit în Crackers este un ingredient uşor de integrat în diverse preparate, fiind folosit la produsele de panificaţie şi patiserie.  Nu are gust, nici miros. Uleiul de palmier are un conținut bogat în acizi grași saturați și monosaturați, precum acidul palmitic, oleic, stearic și miristic. În compoziţia sa regăsim o însemnată cantitate de vitamina E (tocoferol). Acizi grași omega-3 şi omega-6.( într-un raport echilibrat). Alfa și betacaroten (forme ale vitaminei A),  4-5 ori mai mari decât în morcovi.
Turmericul regăsit în Crackers Bio are un gust aromat, asemănător piperului ca iuțeală și usor amărui.  Are o capacitate extraordinară de a colora preparatele la care este folosit. Culoarea sa specifică este dată de curcumină (considerată de unii specialisti ca fiind cel mai puternic compus antiinflamator natural). Turmericul mai conține carbohidrati, proteine, grăsimi. Vitaminele B2, B3, B6, C și E, minerale (sodiu, potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, zinc). Fibre și uleiuri esențiale.
Piperul intensifică aroma preparatelor în care este folosit şi are proprietăţi antioxidante. Datorită alcaloizilor din compoziţia sa, el acţionează ca un stimulator pentru organism, sporind absorbţia anumitor nutrienţi. De exemplu, vitamina B, seleniul şi betacarotenul sunt asimilate mai rapid în organism atunci când piperul este folosit în alimentaţie. Cercetările ştiinţifice arată că piperina reduce peroxidarea lipidelor, un proces care cauzează producţia de radicali liberi dăunători.
Utilizare Crackers Bio cu măsline și roşii.
Crackers Bio Nera Plant cu măsline și roșii sunt potriviți pentru orice răgaz care cere o gustare. Oriunde – acasă, la școală, la birou sau în călătorie. Pot fi folosiți și ca înlocuitor pentru pâine, simpli sau în combinație cu diverse paste tartinabile.
Mod de prezentare Crackers Bio cu măsline și roşii.
Pungă stand up.

 

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0770 948 482

Suntem pe facebook