Comandați produse în valoare de 100 lei minim și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.

 

22 ianuarie 2020/Articole duhovnicești
  • de admin
  • 0

„Plantele le culegem singure din zonă, de pe Chei și uneori ajungem chiar pe Muntele Semenic. Aceasta este principala noastră sursă de venit, dar mai avem și altele”, declară una dintre măicuțe.🕊

„În mănăstire se prepară şi produse naturiste pentru tratarea unor afecţiuni trupeşti, dar şi pentru consum alimentar. Ceaiurile, tincturile sau alimentele sunt comercializate în magazinul mănăstirii şi în toate magazinele bisericeşti ale Episcopiei Caransebeşului. Mănăstirea are o frumoasă bibliotecă, ateliere de pictură, de litografie şi de sculptură în lemn”, a declarat Casian Rușeți.

Când am aflat prima dată despre activitatea maicilor de la Nera, mi s-a părut ceva mai mult decât măreț. Să știi să valorifici darurile lui Dumnezeu puse în natură și prin natură, pentru noi, este mai mult decât omul de rând poate spera. Este adevărat că astăzi simplitatea nu atrage, mai ales în condițiile în care ne-am obișnuit să punem accent mai mult pe imagine decât pe conținut. Cu toate acestea, maicile de la Nera, au reușit „să-i mulțumească” chiar și pe cei mai exigenți consumatori, oferindu-le calitate și din punct de vedere al ambalării produselor, cât și din punct de vedere al certificărilor de care dispun. Noi le suntem recunoscători și le mulțumim!

Echipa Daruri mănăstirești

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0770 948 482

Suntem pe facebook