Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.

Ce „mărțișoare” purtau primii creștini?

Ce „mărțișoare” purtau primii creștini?       Mărțișorul este o sărbătoare populară, care marchează începutul primăverii și corespunde zilei de 1 Martie. Din punct de vedere etimologic, termenul „mărţişor” este un derivat diminutival provenit de la cuvântul „marţ” (denumirea populară a lunii martie, din latinescul „mars), cu sufixul „-işor”.             Originile acestei sărbători nu sunt cunoscute […]

Emoțiile și evoluția copiilor

Emoțiile și evoluția copiilor sunt doi factori legați care influențează dezvoltarea psiho-socială a acestora în fiecare clipă.

Familia în 2020

Familia în 2020 are de înfruntat provocări atât socio-economice, cât și de natură informatică, provocări care afectează pozitiv sau negativ.

Internetul și influența acestuia asupra învățării

Internetul și influența acestuia asupra învățării este o temă controversată, de actualitate, care marchează tot mai frecvent viața tinerilor noștri.

De la lume adunate, si-napoi la lume date…

Seria de articole „De la lume adunate, si-napoi la lume date…” își propune să abordeze diverse teme de interes social, psihologic și educațional.

Aceste teme abordate au caracter actual și își propun să compare prezentul cu trecutul și ce a dus la apariția problemelor actuale.

De la lume adunate, si-napoi la lume date… despre noi

Căutăm produse pentru a ne îmbrăca , pentru a ne hrăni , pentru a ne înfrumuseţa, pentru a ne distra s.a.m.d. Uneori căutările noaste au rezultate mulţumitoare, alteori mai puţin. Din fericire un ajutor de nădejde în căutările noastre este internetul. Din păcate însă, internetul nu ne “găseşte” de fiecare dată cele mai bune soluţii.

De exemplu, in ceea ce priveşte produsele de înfrumuseţare sau de sănătate, toată lumea caută să găsească produse BIO (organice). Știind că doar “natural” nu înseamnă acelaşi lucru. Oricine poate observa că internetul, farmaciile, magazinele abundă de asemenea oferte. Câţi dintre voi v-aţi gândit sau v-aţi amintit (în căutările voastre)? Că noi românii deţinem adevărate “comori” spirituale şi nu numai în mănăstirile noastre?

Produse bio

Mănăstirile noastre sunt, din cele mai vechi timpuri, nu doar lăcaşe de rugăciune. Ci  locuri în care darurile lui Dumnezeu (plante, fructe, etc.) sunt puse în valoare prin rugăciune. Și pricepere de călugări  spre folosul tuturor.

Din păcate, aceste daruri sunt descoperite foarte rar, şi doar dacă oamenii merg să viziteze aceste mănăstiri, sau ştiu să le caute pe internet. În ultima variantă ,de fapt, cele mai multe dintre ele,nu pot fi găsite. De aceea, mi-am dorit să rezolv cumva această problemă şi să sprijin în felul acesta şi pe cei care îşi doresc să cumpere produse autentice, provenite din natura nealterată,  cunoscând astfel şi mănăstirile noastre dar şi “comorile” lor.

 Pe de altă parte, cumpărând produsele mănăstireşti ne amintim de Dumnezeu, ne amintim de darurile Sale, ne amintim de Mănăstiri ca simbol al neamului nostru. Este singurul mod prin care aducem în case pentru nevoile noastre nu doar un obiect, ci o binecuvântare.

Cine suntem ?

Suntem o mică echipă din Reşiţa (Caraş-Severin) care a îndrăznit să privescă  dincolo de latura practică a activităţii, şi să vadă în acest demers o datorie. Am simţit nu doar ca ne promovăm ţara şi valorile ei, ci şi ce are ea mai sfânt: Mănăstirile neamului nostru.

0770 948 482

Suntem pe facebook