fbpx

De la lume adunate…

  • All
  • De la lume adunate...

Ce „mărțișoare” purtau primii creștini?

Ce „mărțișoare” purtau primii creștini?       Mărțișorul este o sărbătoare populară, care marchează începutul primăverii și corespunde zilei de 1 Martie. Din

Emoțiile și evoluția copiilor

Emoțiile și evoluția copiilor sunt doi factori legați care influențează dezvoltarea psiho-socială a acestora în fiecare clipă.

Familia în 2020

Familia în 2020 are de înfruntat provocări atât socio-economice, cât și de natură informatică, provocări care afectează pozitiv sau negativ.

Internetul și influența acestuia asupra învățării

Internetul și influența acestuia asupra învățării este o temă controversată, de actualitate, care marchează tot mai frecvent viața tinerilor noștri.

De la lume adunate, si-napoi la lume date…

Seria de articole „De la lume adunate, si-napoi la lume date…” își propune să abordeze diverse teme de interes social, psihologic și educațional.

Aceste teme abordate au caracter actual și își propun să compare prezentul cu trecutul, credința cu necredința, și, totodată, care sunt cauzele care au dus la apariția problemelor actuale precum criza de spiritualitate.

Criza de spiritualitate poate fi soluționată numai în măsura în care vom conștientiza prezența reală a lui Dumnezeu în noi, în fiecare în parte.

Mai mult decât atât, oricine conștientizează această prezență divină în sine, are datoria morală de a-i face și pe alții să înțeleagă că fără Dumnezeu nimic bun nu este cu putință.

Facebook
Instagram
WhatsApp