Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.

Bio-Capsule Detoxi-Complex, 90 capsule

45.45 lei

Depurativ sangvin.

Cum acţionează?
Suport pentru eliminarea substanţelor toxice din organism

Pentru ce se recomandă?
Afecțiuni ale aparatului digestiv, ale ficatului și bilei
Afecţiuni circulatorii (varice, hemoroizi)
Obezitate
Infecţii urinare
Helmintiaze

În stoc

SKU: Bio-Capsule Nera Plant Detoxi-Complex, 90 capsule- Stoc limitat Categorii: , Etichete: , , , ,

Descriere

Ce ingrediente conține?

Bio-Capsule Detoxi-Complex

pulbere din 11 plante: părți aeriene și rădăcină de Păpădie  (Taraxacum officinale) – 25 mg; părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium), flori de Gălbenele (Calendula officinalis), frunze de Leurdă (Allium ursinum), părți aeriene de Merișor (Vaccinium vitis-idaea), frunze de Mesteacăn (Betula verrucosa), părți aeriene de Sânziene (Galium verum), flori de Soc (Sambucus nigra), părți aeriene de Țintaură (Centaurium erythraea), părți aeriene de Urzică  (Urtica dioica) – în părți egale (câte 19 mg/plantă); capsulă vegetală – 100 mg.

Remediu naturist mănăstiresc
 • ajuta la eliminarea apei din ţesuturi,
 • inhiba apetitul alimentar,
 • constipaţiile de natură nervoasă, diaforetic, diuretic,
 • curăţa sângele de toxine,
 • activeaza circulaţia sângelui, fluidizeaza sângele,
 • hepatoprotector, antimicrobian, diuretic,
 • hemostatic, antibacterian, mineralizant, antianemic,
 • ajută la evacuarea toxinelor,
 • diminuează durerea,
 • reduc extinderea edemelor,
Bio-Capsule Detoxi-Complex
 • au efect diuretic,
 • elimina acid uric,
 • elimina germeni patogeni,
 • în tulburări ale sistemului limfatic,
 • junghiuri intercostale,
 • grăbește vindecarea și regenerarea țesuturilor,
 • activeaza peristaltismului intestinal,
 • previne arteroscleroza,
 • elimina viermii intestinali,
 • elimina substanţele toxice din organism,
 • infecții cu Escherichia coli, infectii cu Stapylococcus aureus, infectii cu Streptococilor, infectii cu Klebsiella, infectii cu Enterobacter, infectii cu Pseudomonas aeruginosa,
 • normalizează circulaţia sangvină,
 • măreşte secreţia biliară,
 • combate constipaţia survenită în urma unor disfuncţii hepatice,
 • ajută la eliminarea toxinelor din organism,
 • ajută organismul să elimine toxinele prin scaun- urină şi transpiraţie,
 • stimuleaza procesul de regenerare a celulelor hepatice.
Proprietăți ingrediente

Bio-Capsule Detoxi-Complex

Socul este apreciat ca remediu natural datorită proprietăţilor terapeutice ale tuturor părţilor componente ale acestui arbust: frunzele (acţiune laxativă), florile (diuretice, sudorifice), fructele (vitaminizante, antinevralgice), scoarţa (foarte bogata in substante diuretice). Având proprietăţi laxative şi ajutând la eliminarea apei din ţesuturi, inhibând apetitul alimentar (pe termen lung), se foloseşte ca medicament natural în obezitate. Pentru aceleaşi motive se recomandă în constipaţiile de natură nervoasă.

Comisia Europeană menţionează efectele florilor de Soc ca diaforetice şi diuretice, datorită conţinutului în flavonoide şi acizilor fenolici – validând astfel utilizările tradiţionale.

Urzica

este bogată în clorofilă şi săruri minerale, îndeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu; conţine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere), precum şi alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu acţiune antihemoragica), PP, complexul B şi provitamina A (beta-caroten).

Preparatele pe bază de Urzică au proprietăţi antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (în curăţarea sângelui de toxine), de activare a circulaţiei sângelui, vasoconstrictoare şi fluidizante al sângelui, hepatoprotectoare, antimicrobiene și diuretice.

Bio-Capsule Detoxi-Complex

Coada-calului

Atât în medicina noastră tradiţională, cât şi a altor multor popoare, Coada-calului se utilizează ca adjuvant în multe afecţiuni, pentru acţiunile sale: diuretice, hemostatice, antibacteriene mineralizante și antianemice. Este, astfel, recomandată convalescenţilor şi persoanelor anemice (pentru proprietăţile sale remineralizante), în boli genitale și de rinichi (pentru acţiunile sale antimicrobiană, antiseptică şi diuretică) iar prin diureza pe care o produce, planta acţionează favorabil în edemuri ale picioarelor, boli de inimă, ficat, piele, gută (ajută la evacuarea toxinelor) şi reumatism.

Coada-șoricelului

având proprietăţi depurative, mineralizante şi vitaminizante, este o plantă tonic-amară, astringentă şi diaforetică, cu efecte benefice asupra digestiei, precum şi asupra aparatului digestiv şi urinar.

Principalele ingrediente active ale plantei sunt: uleiurile volatile, principiile amare, taninurile, flavonidele, acidul salicilic, sequiterpenele şi potasiul. Flavonidele au efect antibiotic – este de precizat că extractele eterice au acţiune fitoncidă (antibiotică), în timp ce extractele apoase sunt inactive în acest sens. Acidul salicilic diminuează durerea, iar sequiterpenele şi potasiul reduc extinderea edemelor, având efect diuretic.

Bio-Capsule Detoxi-Complex

Frunzele de Mesteacăn

au efect diuretic, cu eliminare de acid uric, diaforetic, hipotermizant, hipocolesterolemiant. Sunt recomandate în curele de detoxifiere, pentru proprietățile diuretice, în tratarea gutei și în afecțiuni reumatismale cornice.

Peparatele fitoterapeutice pe bază de Sânziene se utilizează pe scară redusă pentru efectul diuretic, depurativ şi uşor sedativ. Ajută la eliminarea germenilor patogeni de la rinichi, ficat, pancreas şi splină, precum şi în cazul unor tulburări ale sistemului limfatic şi junghiuri intercostale. Există, însă, date în literatură care conferă plantelor din genul Galium proprietăţi miraculoase în tratarea unor boli de rinichi (pionefrite) și boli de piele de natură canceroasă.

Florile de Gălbenele

sunt recunoscute ca având acțiune imunostimulatoare, antiinflamatoare, decongestivă, antiseptică, antimicrobiană, cicatrizantă, grăbind vindecarea și regenerarea țesuturilor,coleretică și hipolipemiantă, prin principiile amare și de reglare a funcției biliare.

Leurda

În medicina noastră populară frunzele de Leurdă sunt considerate a avea proprietăţi depurative, antiscorbutice, diuretice şi de activare a peristaltismului intestinal. În alte ţări este considerat un bun remediu depurativ, în prevenirea arterosclerozei și în eliminarea viermilor intestinali. Se recomandă în cura de primăvară, ajutând la eliminarea substanţelor toxice din organism şi la ameliorarea multor afecţiuni şi chiar indispoziţii.

Bio-Capsule Detoxi-Complex

Merișorul

Nevoit să facă faţă unor aspre condiţii climatice – rezistă la geruri de 40 de grade, la vânturile cele mai puternice. Creşte pe soluri acide – Merișorul şi-a dezvoltat un sistem de apărare extrem de puternic. Face faţă cu succes aproape oricărei boli produse de bacterii, viruşi sau fungi. Datorită conţinutului de biohidrochinonă au o remarcabilă acţiune antimicrobiană. Acest compus prin hidroliza arbutinei şi metilarbutinei, a glucuronidei şi a sulfatului acesteia, prin intermediul ficatului eliberează noi substanţe antibacteriene. Un studiu recent cu privire la metabolismul arbutinei în organismul uman a demonstrat că produşii conţinând arbutină, administraţi pe cale orală, se regăsesc astfel în urină: 70% ca hidrochinone-glicuronide şi sub formă de sulfaţi. Ei se elimină încet, ceea ce justifică acţiunea bactericidă a produselor standardizate pe bază de frunze de Merişor. Hidrochinona are o gamă largă de acţiune antibacteriană în tratamentul infecțiilor cu Escherichia coli, Stapylococcus aureus, Streptococilor, Klebsiella, Enterobacter, Pseudomonas aeruginosa.

Bio-Capsule Detoxi-Complex

Păpădie

Utilizarea Păpădiei are o veche şi lungă tradiţie, fiind folosită în numeroase sisteme de medicină tradiţională. În medicina tradiţională românească are multiple recomandări: tonic amar şi general, diuretic depurativ (cu eliminare masivă de colesterol), eupeptic,  hipocolesterolemiant, decongestiv, normalizează circulaţia sangvină, tonifiant al pielii etc.Se utilizează ca adjuvant în boli ce implică un dezechilibru glandular: obezitate, afecţiuni hepato-biliare (măreşte secreţia biliară, combate constipaţia survenită în urma unor disfuncţii hepatice). Prin diureza pe care o produce ajută la eliminarea toxinelor din organism şi, indirect, în eczeme şi alte boli de piele, în gută, reumatism şi ateroscleroză. Frunzele proaspete de primăvară, remineralizante şi detoxifiante, se folosesc în salate sau preparate culinare.

Ţintaura

este socotită unul din cei mai puternici „detergenţi” naturali pentru otrăvurile din organism, adică una dintre cele mai puternice ierburi detoxifiante. Are un gust amar accentuat, de aceea se mai numeşte şi Fierea pământului. Pentru uz medicinal se recoltează partea aeriană a plantei.

Preparatele din Ţintaură ajută organismul să elimine toxinele prin scaun, urină şi transpiraţie. Cel mai important efect în aceste cazuri este cel drenor şi protector hepatic, ţintaura ajutând ficatul – cel mai solicitat organ în cazul intoxicaţiilor – să îşi exercite funcţia de „filtru al otrăvurilor” care intră în organism, stimulând ulterior procesul de regenerare a celulelor hepatice.

Bio-Capsule Detoxi-Complex

Utilizare

Intern

Adulti: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de minimum 3-4 săptămâni.

Copii peste 3 ani: 1 capsulă pe zi, precum e menționat mai sus.

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Mod de prezentare

Flacon sticlă violet cu capsule vegetale.

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat. Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate. Capsulele se pot administra și copiilor.

Informații suplimentare

producator

Mănăstirea Nera Plant

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bio-Capsule Detoxi-Complex, 90 capsule”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

0770 948 482

Suntem pe facebook