Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.

Bio-Capsule Salicilo- Complex 270 capsule

74.45 lei

Suport în procese infecțioase și inflamatorii.

Cum acţionează?
Antifebril
Antiinflamator
Antiseptic al căilor respiratorii
Susține funcțiile articulare
Ajută la menținerea temperaturii normale prin reglarea procesului de transpirație
Diminuează stările locale de tensiune

Pentru ce se recomandă?
Răceală, gripă, febră, migrene
Boli infecto-contagioase
Dureri reumatice şi articulare
Dureri menstruale

Doar 2 rămase în stoc

Descriere

Ce ingrediente conține?

Bio-Capsule Salicilo- Complex (Aspirină vegetală)

pulbere din 2 plante: scoarță de Salcie (Salix sp.) – 196 mg, părți aeriene de Crețușcă (Filipendula ulmaria) – 84 mg; capsulă vegetală – 100 mg.

Combinația scoarței de Salcie cu Crețușca este cât se poate favorabilă. Potențează acțiunea antiinflamatorie și antiinfecțioasă, fără a provoca disconfort gastric și iritația mucoasei gastrice.

Remediu naturist mănăstiresc pentru
 • stări febrile, gripa, răceala, guturaiul,
 • protecția vaselor de sânge,
 • combatere infecțiilor,
 • afecţiuni reumatice,
 • dureri musculare, cefalee,
 • dismenoree,
 • fluidifică sângele,
 • menține un nivel normal de coagulare al sangelui,
 • previne depunerea de grăsimi şi de colesterol pe arterele coronare,
 • preîntâmpina ateroscleroza,
 • previne infarctul miocardic,
 • previne accidentul vascular cerebral,
 • reduce crampele menstruale,
 • Ajută la menținerea temperaturii normale prin reglarea procesului de transpirație,
 • Diminuează stările locale de tensiune,
 • Boli infecto-contagioase,
 • Dureri reumatice şi articulare,
 • Dureri menstruale,
 • trateaza nevralgiile.
Proprietăți ingrediente

Scoarța de salcie mai este denumită „aspirina naturală”, căci renumita aspirină a fost extrasă pentru prima oară din coaja acestui arbore, în anul 1835, de chimistul german Karl Lewieg. Spre deosebire de aspirina sintetică, salicinul din scoarța de Salcie are un efect mai de durată. Este un remediu foarte echilibrat, care poate fi folosit pe perioade lungi de timp.

Salicilul din scoarța de Salcie este cel mai eficient remediu pentru cele două simptome care însoțesc majoritatea bolilor infecțioase și inflamatorii: durerea și hipertermia (creșterea temperaturii corpului). E important să menționăm că această substanță nu atacă mucoasa gastrică și pereții vaselor de sânge; din contră, îmbunătățeste imunitatea, protejează vasele de sânge și are efecte antiinfecțioase.

Bio-Capsule Salicilo- Complex

Principalele afecţiuni care pot fi tratate sau ameliorate cu ajutorul preparatelor din Salcie sunt: nevralgii, neurastenii, insomnii pe fond nervos, teamă, stări de tristeţe și iritabilitate nervoasă, anxietate, dureri musculare, cefalee; dismenoree; stări febrile, gripă, răceală, guturai, rinită; hiperaciditate gastrică, indigestii, colite, litiază biliară. Totodată, scoarţa de Salcie are efecte vasodilatatoare şi antioxidante, prevenind depunerea de grăsimi şi de colesterol pe arterele coronare şi îngroşarea lor. Astfel, se pot preîntâmpina ateroscleroza, infarctul miocardic și accidentul vascular cerebral.

Salcia

este o plantă care creşte în preajma apelor, dar are acţiuni în combaterea bolilor produse de excesul de umiditate. Ea este unul dintre cele mai importante adjuvante în tratarea reumatismului, artrozelor, poliartrozelor, spondilozei anchilozante, gutei și durerilor articulare.

De asemenea, scoarța de Salcie este folositoare în amelioarea crampelor menstruale, dacă este administrată cu o săptămână sau două înainte de menstruaţie.

Extern, preparatele din scoarță de Salcie sunt folosite pentru a trata stomatite, ulceraţii cutanate, eczeme, degerături, bătături, transpiraţia excesivă a picioarelor. Ele ajută și la cicatrizarea rănilor purulente.

Scoarţa de Salcie

are un puternic efect antibacterian, fiind folosită adesea în ameliorarea acneei, infecţiilor şi iritaţilor pielii. Antioxidanţii şi acidul salicilic conținute de aceasta  previn infecţiile fungice și cele cauzate de bacterii, oferind aceleaşi rezultate când se aplică intern sau extern.

Bio-Capsule Salicilo- Complex

Crețușca

susține sănătatea aparatului respirator și a articulațiilor. Ea ameliorează hiperaciditatea, dispepsia, gastrita și ulcerul gastro-duodenal. Taninii astringenți pe care îi conține constituie un remediu eficient împotriva diareei.

Crețușca susține sănătatea aparatului respirator. Florile și frunzele sunt bogate în minerale, uleiuri esențiale, acid salicilic, flavonoide, glicozide, cu efect antiinflamator, analgezic, diuretic. Datorită efectului sudorific reduce febra, are efect detoxifiant și astringent.

Florile și frunzele sunt bogate în minerale, uleiuri esențiale, acid salicilic, flavonoide, glicozide, cu efect antiinflamator, analgezic și diuretic. Ele sunt foarte des folosite atât în medicina naturistă, cât și în industria cosmeticii și dermatologiei.

O putem folosi și în tratarea nevralgiilor, a hemoroizilor, a hipermenoreei, în afecțiuni renale și urinare. În dermatologie este recomandată ca adjuvant pentru erupții tegumentare, celulită, ca tonifiant al pielii și cicatrizant.

Bio-Capsule Salicilo- Complex

Crețușca

este recomandată și împotriva retenției de apă, fiind eficientă și în caz de cistită catarală acută, datorită proprietăților diuretice și antiseptice. Preparatele din Creţușcă au efecte pozitive în tratamentul scrofulozei, al gutei și al mușcăturilor de șarpe. În cazul tulburărilor hepatice, insuficienţei hepatice și bolilor gastro-intestinale, se recomandă infuzia sau pulberea din această plantă. Fiindcă are acțiune antiemetică, Crețușca este recomandată și împotriva răului de transport. Planta este un remediu eficient în tratarea sterilității feminine, în diabet și în colitele de fermentație.

Pulberea de Creţuşcă

mai exact, părţile aeriene ale plantei, conţine salicilaţi (substanţe înrudite cu aspirina), precum şi alte principii active cu efecte antiinflamatoare articulare. Acest tratament este recomandat în cazul crizelor dureroase şi la fiecare schimbare de anotimp, momente în care organismul este cel mai expus la apariţia sau recidiva afecţiunilor articulare.

Utilizare Bio-Capsule Salicilo- Complex 

Intern

Adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de minimum 3-4 săptămâni.

Copii peste 3 ani: 1 capsulă pe zi, precum e menționat mai sus.

Contraindicat persoanelor care prezintă alergie/hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și persoanelor hipersensibile la Aspirină/salicilați.

A se administra cu prudență în caz de afecțiuni de coagulare a sângelui, afecțiuni renale și hepatice severe, diabet, ulcer gastro-duodenal.

Mod de prezentare

Flacon sticlă violet cu capsule vegetale.

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat. Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Informații suplimentare

producator

Mănăstirea Nera Plant

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bio-Capsule Salicilo- Complex 270 capsule”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

0770 948 482

Suntem pe facebook