Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.

Bio-Ceai Aroma-complex, 75 grame

29.95 lei

O invitație la sănătate, bucurie și mulțumire pentru darurile Vieții!

Descriere

Tonic fizic și mental

Cum acţionează?
Tonic fizic și mental

Pentru ce se recomandă?
Condiții solicitante de viață

Doar 2 rămase în stoc

Descriere

Ce ingrediente conține?

Bio-Ceai Aroma-complex

Muguri de Brad (Abies Alba), părți aeriene de Busuioc (Ocimum basilicum), Cimbrişor (Tymus serpyllum), Măceșe (Rosa canina), Roiniță (Melissa officinalis), inflorescențe de Soc (Sambucus nigra), Oregano (Origanum vulgare), flori de Tei (Tilia sp.).

Remediu naturist mănăstiresc
 • Tonic fizic și mental,
 • Întărirea metabolismului în condiții solicitante de viață,
 • stimulează imunitatea,
 • antiseptic al căilor respiratorii,
 • afecţiuni ale aparatului respirator, faringite, laringite, bronşite, traheite, amigdalite,
 • viroze respiratorii,
 • acţiune remineralizantă,
 • favorizează fixarea calciului în oase,
 • stimulează eritropoieza,
 • stimuleaza producerea de celule roşii,
 • stimuleaza creşterea în înălţime,
 • calmeaza spasmele căilor respiratorii,
 • adjuvant în tratarea tusei convulsive sau spastice,
 • adjuvant în tratarea tusei astmaticilor,
 • sporeste imunitatea organismului,
 • menţine sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne,
 • amelioreaza simptomele osteoartritelor,
 • adjuvant în afecţiuni imunitare,
 • favorizeaza gândirea optimistă,
 • amplifica tonusul psihic și mental,
 • elimina excesul de apă şi toxinele metabolice din organism,
 • Ajută la scăderea febrei,
 • acţiune antispastică asupra musculaturii netede,
 • actiune sedativă asupra sistemului nervos central,
 • reduc inflamaţiile căilor respiratorii,
 • expectorant în bronşite.
Proprietăți ingrediente Bio-Ceai Aroma-complex

Mugurii de Brad

stimulează imunitatea în special la nivel rino-faringian. Extractul din muguri de brad este utilizat ca expectorant, antiinflamator şi antiseptic al căilor respiratorii în afecţiuni ale aparatului respirator: faringite, laringite, bronşite, traheite, amigdalite, viroze respiratorii. Are, de asemenea, o importantă acţiune remineralizantă, favorizează fixarea calciului în oase, stimulează eritropoieza (producerea de celule roşii) şi creşterea în înălţime.

Mugurii de Brad

au calităţi deosebite în numeroase afecțiuni, sunt utilizați în special în afecțiuni ale aparatului respirator deoarece stimulează secreţiile mucoaselor, fiind apreciați pentru rolul expectorant. Componentele din uleiul esenţial al acestora au acţiune analgezică, antiseptică la nivel pulmonar, antitusivă, deodorantă, expectorantă, stimulentă şi tonică. De asemenea au proprietăţi uşor diuretice. Mugurii de brad sunt recunoscuți pentru efectul de vindecare a afecțiunilor laringelui, traheei și bronhiilor, efectul adjuvant în pneumonie, pleurezie, bronșită cronică, astm bronșic și tuberculoză.

Busuiocul

contribuie la calmarea durerilor de cap. Este eficient pentru ochii inflamați, îmbunătățește calitatea somnului. Susține sistemul respirator. Contribuie la eliminarea materiei catarale și a flegmei din arborele bronșic. Busuiocul aduce beneficii în tulburările respiratorii.  Busuiocul este un eficient aliat împotriva durerilor în gât, febrei, răcelilor, gripei și a tusei. Busține expectorarea mucozităților în bronșită și astm.

Bio-Ceai Aroma-complex

Busuiocul – cunoscut în principal ca plantă aromatică, are însă şi întrebuinţări medicinale: se utilizează în tulburări gastro-intestinale, ca stomahic şi carminativ, proprietăţi datorate uleiului esenţial. Se foloseşte, de asemenea, ca diuretic şi calmant în inflamaţiile căilor respiratorii. Este reconfortant și tonic.

Cimbrişorul

are proprietăţi expectorante, calmând spasmele căilor respiratorii. Datorită uleiului esențial pe care îl conţine, cimbrişorul este indicat ca adjuvant în tratarea tusei convulsive sau spastice, tusei astmaticilor, bronşitei şi răguşelii.

Bio-Ceai Aroma-complex

Măceşul 

este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de măceş deţin un depozit mare de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale), dar şi vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor. Le sunt atribuite rezultate semnificative în cazurile de alergii, în ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant în afecţiuni imunitare, ca tonic şi regenerant pentru copii şi vârstnici.

Măceșele

sunt apreciate încă din vechime pentru proprietățile lor imunostimulatoare, vitaminizante, tonice și regenerante, gastroprotectoare, antioxidante, antilitiazice, diuretice, antidiareice, vasodilatatoare arterial, antiinflamatoare și antihelmintice. Consumul de măceșe se poate face sub formă de ceaiuri, decocturi, tincturi, gemuri, infuzii, cidru. Acestea acționează în prevenirea și ameliorarea stărilor de stres oxidativ, anemii, convalescență, epuizare generală, anxietate, alergii, fiind un bun adjuvant în anorexie, indigestii, colecistite, enterocolite, inflamații ale căilor urinare și rinichilor, litiază biliară și renală, diaree, dizenterie, afecțiuni vasculare, osteoartrite sau parazitoze intestinale.

Bio-Ceai Aroma-complex

Roinița

Probabil cea mai importantă categorie de efecte ale Roiniței este cea asupra sistemului nervos. Planta este un excelent calmant nervos, fiind recomandată contra durerilor de cap, care apar pe fond de stres și de suprasolicitare, contra insomniei și contra tulburărilor digestive care apar pe fond nervos. Planta are efecte înviorătoare asupra psihicului, antidepresive, favorizând gândirea optimistă, amplificând tonusul psihic și mental.

Socul 

este o plantă binecunoscută pentru acţiunea sa diuretică şi depurativă, eliminând excesul de apă şi toxinele metabolice din organism prin piele, pe cale renală şi digestivă. Ajută la scăderea febrei, prin faptul că produce o transpiraţie abundentă. Este recomandat în afecţiuni respiratorii (răceli, gripe, bronşite, tuse) şi digestive (constipaţie).

Oregano

Compoziţia chimică complexă a plantei face ca aceasta să aibă o acţiune antispastică asupra musculaturii netede şi sedativă asupra sistemului nervos central, în special asupra centrilor respiraţiei. Intern, șovârvul se recomandă în gastrita hipoacidă, traheită, bronşită, astm bronşic, iar extern este antiseptic, fiind util în diferite boli de piele.

Tei

Uleiul volatil din Tei acţionează neurosedativ şi antispastic, iar principiile active conţinute de mucilagii reduc inflamaţiile căilor respiratorii, ceea ce recomandă extractul din florile de tei ca sedativ nervos în insomnii şi ca expectorant în bronşite.

Utilizare Bio-Ceai Aroma-complex

Intern: infuzie – 1 lingură la 250 ml apă clocotită; se infuzează 2-3 minute;

Adulți: 3 căni pe zi.

Copii: 1/2 de cană, de 2 ori pe zi.

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Mod de prezentare

Pungă stand up.

Informații suplimentare

producator

Mănăstirea Nera Plant

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bio-Ceai Aroma-complex, 75 grame”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

0770 948 482

Suntem pe facebook