Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.

Bio-Ceai Cardio-complex, 75 grame

29.95 lei

Menține tensiunea arterială în limite normale.

Cum acţionează?

Contribuie la menţinerea tensiunii arteriale în limite normale.

Relaxant şi adjuvant în obţinerea stării de bine mental.

Pentru ce se recomandă?

Hipertensiune arterială

Tulburări neurovegetative

Nevroze cardiace

Emotivitate excesivă

Doar 2 rămase în stoc

SKU: Bio-Ceai Nera Plant Cardio-complex, 75 grame Stoc limitat Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Ce ingrediente conține?

Bio-Ceai Cardio-complex

Frunze și flori de Păducel (Crataegus monogyna), părți aeriene de Traista-ciobanului (Capsella bursa pastoris), fructe de Măceș (Rosa canina), părți aeriene de Sulfină (Melilotus officinalis), părți aeriene de Turiţă-mare (Agrimonia eupatoria), părți aeriene de Urzică (Urtica dioica), părți aeriene de Lavandă (Lavandula angustifolia).

Remediu naturist mănăstiresc pentru
 • Hipertensiune arterială,
 • Tulburări neurovegetative,
 • Nevroze cardiace,
 • Emotivitate excesivă,
 • Menţinerea tensiunii arteriale în limite normale,
 • Relaxant şi adjuvant în obţinerea stării de bine mental,
 • Menține tensiunea arterială în limite normale,
 • Aparatul cardiovascular,
 • Contribuie la menţinerea tensiunii arteriale în limite normale,
 • Relaxant şi adjuvant în obţinerea stării de bine mental,
 • reduce a presiunea arteriolara, dilatarea vaselor,
 • tulburări de menopauză,
 • tulburari neurovegetative,
 • insuficienţa cardiacă,
 • creşte fuxul sanguin în vasele coronariene,
 • dilateaza vasele coronariene,
 • antibiotic natural,
 • sporeste imunitatea organismului,
 • menţine sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne,
 • sustine buna funcţionare a vaselor capilare,
 • măreşte permeabilitatea vasculară,
 • scade tensiunea arterială,
 • regenerator al celulei hepatice.
Proprietăți ingrediente

Bio-Ceai Cardio-complex

Păducelul are acţiune moderată antihipertensivă. Extractul fluid din flori şi frunze de păducel determină o importantă reducere a presiunii arteriolare. Acţiunea biologică este determinată de dilatarea vaselor. În timpul administrării extractului nu este alterată starea normală a reflexelor reglatoare a presiunii sanguine.

Se recomandă intern ca adjuvant în angina pectorală, miocardită, hipertensiune arterială. Tulburări de menopauză şi neurovegetative, arteroscleroză, emotivitate excesivă, nevroze cardiace şi insomnii.

Traista-ciobanului

În medicina noastră tradiţională, Traista-ciobanului se recomandă în tratamentul anginei pectorale, în insuficienţa cardiacă, ateroscleroză și hipertensiune. Prin studii „in vitro” s-a demonstrat efectul plantei  de stimulare a musculaturii netede, a creşterii fuxului sanguin în vasele coronariene și de dilatare a vaselor coronariene.

Bio-Ceai Cardio-complex

Măceşul

este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de măceş deţin un depozit mare de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale), dar şi vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului, menţinând sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. De asemenea, asigură o bună funcţionare a vaselor capilare şi normalizează circulaţia sanguină.

Măceșele

sunt apreciate încă din vechime pentru proprietățile lor imunostimulatoare, vitaminizante, tonice și regenerante, gastroprotectoare, antioxidante, antilitiazice, diuretice, antidiareice, vasodilatatoare arterial, antiinflamatoare și antihelmintice. Consumul de măceșe se poate face sub formă de ceaiuri, decocturi, tincturi, gemuri, infuzii, cidru. Acestea acționează în prevenirea și ameliorarea stărilor de stres oxidativ, anemii, convalescență, epuizare generală, anxietate, alergii, fiind un bun adjuvant în anorexie, indigestii, colecistite, enterocolite, inflamații ale căilor urinare și rinichilor, litiază biliară și renală, diaree, dizenterie, afecțiuni vasculare, osteoartrite sau parazitoze intestinale.

Bio-Ceai Cardio-complex

Sulfina

este un vasodilatator care măreşte permeabilitatea vasculară, scade tensiunea arterială şi un regenerator al celulei hepatice.

Fitoterapeuţii europeni au dovedit că Turiţa-mare este benefică persoanelor cu probleme cardiovasculare, menţinând sub control hipertensiunea arterială.

Urzica

este bogată în clorofilă şi săruri minerale, îndeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu; conţine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere), precum şi alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu acţiune antihemoragica), PP, complexul B şi provitamina A (beta-caroten). Preparatele pe bază de Urzică constituie astfel un foarte bun integrator natural în aceste substanţe. Au proprietăţi antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (în curăţarea sângelui de toxine), de activare a circulaţiei sângelui, vasoconstrictoare şi fluidizante al sângelui. Studii de medicină experimentală efectuate în anii 2000 și 2002 arată că administrarea de extracte apoase de rădăcină de urzică reduce și stabilizează tensiunea arterială și reduce, de asemenea, ritmul cardiac.

Bio-Ceai Cardio-complex

Lavandă

Preparatele fitoterapeutice pe bază de Lavandă au efect hipotensiv, sedativ, antispastic și cardiotonic, fiind utilizate în boli ale aparatului cardio-vascular (hipertensiune, nevroză cardiacă), aritmie cardiacă și ca adjuvante în ischemia cardiacă apărută pe fond de stres.

Utilizare Bio-Ceai Cardio-complex

Intern: infuzie – 1 lingură la 250 ml apă clocotită; se infuzează 5 minute;

Adulți: 3 căni pe zi, în cure de 6 săptămâni.

Copii: 1/2 de cană, de 2 ori pe zi.

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Mod de prezentare

Pungă stand up.

Informații suplimentare

producator

Mănăstirea Nera Plant

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bio-Ceai Cardio-complex, 75 grame”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

0770 948 482

Suntem pe facebook