Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.

Bio-Sirop Echinofruct forte – 1000 ml

88.45 lei

Descriere produs

Bio-Sirop Echinofruct forte – un remediu natural mănăstiresc preparat cu migală pentru imunitate și pentru a preveni răceala și gripa.

Descriere

Informații produs Bio-Sirop Echinofruct forte

Bio-Sirop Echinofruct forte – un remediu natural mănăstiresc preparat cu migală pentru imunitate și pentru a preveni răceala și gripa.

Contribuie la tonifierea generală a organismului prin mineralizare şi vitaminizare.

Remediu naturist mănăstiresc
  • Menţine capacitatea de autoapărare a organismului.
  • Ajută desensibilizarea alergică.
Pentru ce se recomandă?
  • Astenie, sindrom de oboseală cronică,
  • Convalescenţă,
  • Anemie,
  • Alergii,
  • Profilaxia infecţiilor virale,
  • Creşterea rezistenţei la efort fizic şi psihic
Ce ingrediente conține Bio-Sirop Echinofruct forte?

40% decoct concentrat din frunze și rădăcină de Brusture (Arctium lappa), Coada-calului (Equisetum arvense), Urzică (Urtica dioica) și Măceșe (Rosa canina). 30% extract hidroalcoolic din muguri de Brad (Abies alba), frunze și fructe de Coacăz-negru (Ribes nigrum), Echinacea (Echinacea purpurea), Trei-frați-pătați (Viola tricolor) – în părți egale. 6% sirop de Afine (Vaccinium myrtillus). 6% pulpă de fructe de Cătină (Hipophaë rhamnoides) și de Porumbar (Prunus spinosa). Bază de apă și îndulcitori: 6% miere de albine, 12% zahăr invertit.

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Brusturele eliberează organismul de toxine şi de mucozităţi. Excelent adjuvant în detoxificare se constituie într-un puternic purificator şi tonic sanguin şi hepatic.

Este dovedit faptul că rădăcina de brusture are şi proprietăţi antioxidante şi antitumorale. Acesta protejează organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi şi, implicit, de cancer.

Teste de laborator și de medicină experimentală au arătat că administrarea brusturelui previne apariția și evoluția tumorilor canceroase, cu diferite localizări.

Între altele, substanțele active din rădăcina acestei plante previn malignizarea celulelor normale datorată acțiunii substanțelor chimice cancerigene și a radiațiilor.

Coada-calului regăsită în Bio-Sirop Echinofruct forte

Este una din plantele medicinale excepţionale în tratamentul epuizării ţesutului osos şi conjunctiv. Este bogată în siliciu, care este convertit în calciu la nivelul ficatului. Această erbacee are proprietăţi curative excepţionale pentru toate ţesuturile.

Planta este utilizată pentru fortificarea organismului în cazuri de prolaps la orice nivel (vezică, intestine, uter, vene, dermă şi altele). Unul din cei mai mari susţinători ai creşterii producerii de plachete de către splină, are rol și în întărirea sistemului imunitar.

Urzica este o plantă medicinală cu bogat conţinut nutritiv şi cu spectru larg de intervenţie. Urzica are efect de alcalinizare asupra întregului organism, furnizând organismului substanţe hrănitoare, în special fier şi potasiu (deşi abundă în minerale).

Conţine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere). Conține și vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu acţiune antihemoragica), PP, complexul B şi provitamina A (beta-caroten).

Preparatele pe bază de Urzică  au proprietăţi antianemice, energizante, vitaminizante și mineralizante. Aceasta are acțiuni depurative (în curăţarea sângelui de toxine), de activare a circulaţiei sângelui, vasoconstrictoare şi fluidizante al sângelui și antimicrobiene.

Urzica acționează eficient în cazul bronşitelor şi astmului bronşic, prin fluidificarea secreţiilor bronşice (datorită mucilagiilor).

Rolul măceșului Bio-Sirop Echinofruct forte

Măceşul este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de măceş deţin un depozit mare de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale).

Măceșele sunt bogate și în vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor.

Mugurii de brad datorită substanţelor active conţinute, stimulează imunitatea în special la nivel rino-faringian. Extractul din muguri de brad este utilizat ca expectorant, antiinflamator şi antiseptic.

Aceștia ajută și  în afecţiuni ale aparatului respirator: faringite, laringite, bronşite, traheite, amigdalite și viroze respiratorii.

Frunzele și fructele negre şi aromate de Coacăz negru conţin şi ele o doză mare de vitamina C (de circa 5 ori mai multă vitamina C decât portocalele). Coacăzul-negru are puternice proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare. În tratatul său despre coacăzul negru, francezul Beaumont scria în anul 1757: ,,Cu dificultate se pot găsi alte remedii, cu efecte atât de marcante și pentru un număr atât de mare de boli, precum coacăzele negre”.

Tratează peste 50 de boli și tulburări. Este indicat să se consume în anotimpul rece, pentru că au efect de protecţie pentru aparatul respirator, refac sistemul nervos şi ţesuturile.

Echinacea regăsită în Bio-Sirop Echinofruct forte

Echinacea are proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale, motiv pentru care poate lupta împotriva oricărui fel de infecție microbiană.

Antibiotic natural, puternic aliat al sistemului imunitar, echinacea curăță sângele și sistemul limfatic. Aceasta catalizează acțiunea celulelor albe și acționează eficient în cazul bolilor de plămâni, al gripei și virozelor.

Preparatele din echinacea se recomandă pentru răceli, ca stimulent pentru sistemul imunitar prin diverse metode. Una din aceste metode este creșterea producerii de anumite celule albe din sânge și întărirea pereților celulari astfel încât bacteriile și virușii să nu intre atât de ușor în celule.

Datorită proprietăților sale antivirale, echinacea este folosită în tratarea cu precădere a bolilor respiratorii. Ajută și ca remediu preventiv pentru anumite tulburări, dureri, mai ales la copii, la persoanele în vârstă care au un sistem imunitar slăbit, convalescenți, etc.

Echinacea este foarte recomandată pentru:

  • vindecarea gripei și a răcelilor
  • afecțiunile gâtului (precum faringita sau angina)
  • boli pulmonare obstructive cronice (EPOC)
  • alergii și febra fânului

Studiile clinice au arătat că echinacea stimulează organismul să producă mai multe globule albe, mai ales limfocite și o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substanțe anti-infecțioase naturale).

Echinacea este un foarte bun remediu care întărește sistemul imunitar, fiind recomandată pentru prevenirea sau vindecarea bolilor infecțioase atunci când organismul este slăbit.

Beneficiile plantei de Trei-frați-pătați din Bio-Sirop Echinofruct forte

Planta Trei-fraţi-pătaţi este utilizată în afecțiuni respiratorii, având o acțiune emolientă, calmantă și expectorantă. Ea menține plămânii sănătoși și curăță sângele. Aceasta susține funcționarea normală a tractului respirator, fluidifică secrețiile bronșice și ajută la eliminarea lor din plămâni.

Studii recente o recomandă în tratarea tusei și a bronșitei (de tip alergic, tabagic sau infecțios). Proprietățile vindecătoare ale plantei se datorează unui fitocomplex format din acidul salicilic și derivații săi – flavonoide, saponine și mucilagii.

Extractul de Trei-frați-pătați este cel mai puternic antialergic cunoscut în lume, la ora actuală. Eficienţa plantei a fost observată în toate tipurile de alergie (cutanată, respiratorie, digestivă etc.), precum şi în cazul bolilor autoimune, în dermatita atopică.

Conține un puternic detoxifiant, neutralizează radicalii liberi din sânge, este diuretic și reglează sistemul imunitar.

Fructele de Cătină

Aceste fructe au o concentraţie mare de vitamina C, aproape de zece ori mai mare decât o au citricele. De asemenea, conţin în cantităţi mari vitamina A şi vitamina E, beta-caroten, iar în doze variabile vitaminele complexului B, vitamina K, F, PP.

Datorită conținutului bogat în vitamine, sunt bune energizante, mărind rezistenţa organismului în faţa bolilor și jucând un rol însemnat în reglarea proceselor din organism

Se recomandă o cură cu fructe de cătină, anual, pentru a oferi organismului necesarul de vitamine şi oligoelemente.

Sunt renumite pentru efectele de regenerare şi reglare imunitară care le recomandă ca adjuvante într-o gamă largă de tulburări: de la infecţii repetate la alergii, de la îmbătrânire prematură la boala canceroasă.

Fructele de Porumbar, bogate în vitamina C, în săruri de calciu şi magneziu, cu un conţinut crescut de taninuri, au proprietăţi vitaminizante, diuretice şi antidiareice.

Fructele de Afin au efecte multiple: regenerarea vaselor sanguine, neutralizarea infecţiilor din intestin, protejarea împotriva radioactivităţii, reglarea proceselor imunitare.

Rolul zahărului invertit și al mierii din Bio-Sirop Echinofruct forte

Zahărul invertit realizează extragerea siropului prin macerare la rece şi conservă produsul, fiind o alternativă mai sănătoasă pentru organism.

Zahărul conţine substanţa numită zaharoză, pe care organismul, pentru a o asimila, trebuie să o transforme în glucoză şi fructoză prin intermediul invertazei. Invertaza este o enzimă ce acţionează la nivelul intestinului subţire. Acest proces implică un consum mare de calciu (ceea ce poate duce în timp la decalcifieri, osteoporoză, tetanie, tulburări intestinale). Totodată procesul de asimilare al zahărului implică și riscul epuizării resurselor de invertază (cauză a intoleranţei alimentare şi asteniei).

Avantajul zahărului invertit este că, la nivelul lui, nu se mai regăseşte zaharoza, care creează mari probleme de asimilare. Aceasta se scindează în două componente: glucoza şi fructoza, nemaifiind necesară solicitarea organismului, pe care o implică invertirea.

Numită și „medicamentul vieții” sau „medicamentul absolut”, mierea naturală de albine conține peste 400 de substanțe organice. Mineralele, vitaminele și enzimele fac din miere cel mai rapid și cel mai puternic energizant natural.

În plus, mierea are puternice proprietăți antiinfecțioase, acționând asupra principalelor sisteme și aparate din organism. Putem consuma miere atât pentru sănătatea tubului digestiv și a căilor respiratorii, cât și pentru sănătatea pielii și a mucoaselor.

Acest produs al stupului este un puternic stimulent al digestiei și al metabolismului. Mierea favorizează tranzitul intestinal și ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism.

Mierea este utilă și în menținerea echilibrului endocrin. Ea reglează activitatea principalelor glande din corp producătoare de hormoni.

Mod de utilizare Bio-Sirop Echinofruct forte

Intern:

3-4 linguriţe pe zi – pentru copii şi 3-4 linguri pe zi pentru adulţi, diluat în apă sau ceai, în cure de 3-4 săptămâni.

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului sau cărora le este interzis/limitat consumul de zahăr/alcool.

 Mod de prezentare Bio-Sirop Echinofruct forte

Sticlă violet.

Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj. Aceasta oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil.  Sticla are rolul de a încetini procesul de alterare a produsului ca urmare a radiației luminoase.

O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu. Acest lucru contribuie la menținerea vitalității structurilor moleculare din substanțele conținute.

Greutate produs: 1000 ml
Informații nutriționale pentru 100 ml:

Valoare energetică: 401kJ/94kcal
Grăsimi: ‹ 0,1g
– din care acizi grași saturați: ‹ 0,1g
Glucide: 23,6g
– din care zaharuri: 22,8 g
Fibre: ‹ 0,5 g
Proteine: ‹ 0,3g
Sare: 0,005g

Informații suplimentare

producator

Mănăstirea Nera Plant

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bio-Sirop Echinofruct forte – 1000 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0770 948 482

Suntem pe facebook