Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.

Bio-Sirop Tonic vitaminizant – 1000 ml

88.45 lei

Descriere produs

Bio-Sirop Tonic vitaminizant – un remediu natural mănăstiresc preparat cu migală pentru imunitate și pentru a vitaminiza și energiza organismul.

SKU: Bio-Sirop Nera Plant Tonic vitaminizant, 1000 ml Stoc limitat Categorii: , Etichete: , , , ,

Descriere

Informații produs Bio-Sirop Tonic vitaminizant

Bio-Sirop Tonic vitaminizant – un remediu natural mănăstiresc preparat cu migală pentru imunitate și pentru a vitaminiza organismul.

Siropurile Nera Plant, obținute din plante proaspete și fără adaos de apă, prezintă un conținut bogat de principii active și o însemnată valoare nutritivă. Acționează rapid, protejând, totodată, mucoasa gastrică. Datorită gustului dulce-aromat și mirosului plăcut, sunt ușor de administrat copiilor. Se recomandă consumul lor și în scop preventiv, ca băuturi vitaminizante și energizante, pentru o alimentație zilnică sănătoasă.

Crește rezistența organismului.

Remediu naturist mănăstiresc
  • Contribuie la tonifierea generală a organismului prin mineralizare şi vitaminizare.
  • Ajută la menţinerea capacităţii de autoapărare a organismului.
Pentru ce se recomandă?
  • Imunitate scăzută
  • Stres, astenie, convalescență
  • Anemie
Ce ingrediente conține Bio-Sirop Tonic vitaminizant?

65% sirop de Afine (Vaccinium myrtillus), Aronia (Aronia melanocarpa), Cătină (Hippophaë rhamnoides), Porumbe (Prunus spinosa), Zmeură (Rubus idaeus) – în părți egale: 7,8%, în bază de apă și îndulcitori: zahăr invertit și miere de albine; 35% vin de fructe obținut din Coacăze negre (Ribes nigrum), Măceșe (Rosa canina) – în părți egale: 10,5%, în bază de apă și îndulcitori: zahăr invertit și miere de albine.

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Coacăzele negre conțin un număr impresionant de minerale și vitamine. Vitamina C este într-o formă care se dovedește a fi cea mai stabilă dintre toate fructele, rezistând la căldură și oxidare.

Fructele conțin aproximativ 150 mg% vitamina C, vitamine din complexul B: B₃, B₅, B₆, B₉, acizi organici (citric, malic), pectine, zaharuri, antociani, ulei gras. Mai conțin terpene, flavonoide (miricetol, cvercetol, carnferol), pectine, calciu, mangan, magneziu, minerale, fier, potasiu, fosfor, vitamina PP și fibre.

Rolul vitaminelor și mineralelor din Coacăzele negre

  • Potasiul stabilizează presiunea sanguină
  • Fibrele previn constipația
  • Vitamina C întărește sistemul imunitar
  • Vitamina B6 este necesară pentru regenerarea celulelor cutanate
  • Magneziul participă direct la transmiterea impulsurilor nervoase și la producția de energie
  • Fierul este esențial pentru formarea celulelor roșii
  • Calciul este important pentru oase și dinți puternici.

În tratatul său despre Coacăzul-negru, francezul Beaumont scria în anul 1757:

,,Cu dificultate se pot găsi alte remedii, cu efecte atât de marcante și pentru un număr atât de mare de boli, precum coacăzele negre”.

Coacăzele negre tratează peste 50 de boli și tulburări.

Studiile științifice au demonstrat rolul deosebit de benefic al coacăzelor negre în afecțiunile cardiace. Sunt benefice și în prevenirea accidentelor vasculare cerebrale, în afecțiunile hepatobiliare şi renale. Sinergismul dintre vitamina C şi antocianozidele pe care acestea le conțin le comunică proprietatea de a preveni accidentele vasculare şi a mări acuitatea vizuală.

Coacăzele negre au efect aperitiv, digestiv, tonic, răcoritor, laxativ, diuretic, astringent, depurativ și hemostatic.

Fructele consumate în stare crudă sau sub formă de extract au efecte benefice în:

  • anemie, surmenaj, hipertensiune arterială, tulburări circulatorii, insuficienţă cardiacă şi respiratorie, pneumonie
  • gastrită, ulcer, colită, diaree cronică, dizenterie, pielonefrite
  • boli reumatice, celulită, ateroscleroză, obezitate
  • boli oculare, insomnii şi afecțiuni ale sistemului nervos

Coacăzele negre protejează împotriva agentului patogen ce provoacă pneumonia. Deoarece fructele sunt puternic diuretice, pot fi folosite la tratarea gutei și anginei.

Cura cu fructe proaspete sau sucul obținut din acestea este recomandat și persoanelor care suferă de diabet, artrită și reumatism. Acestea scad glicemia și stimulează funcționarea pancreasului.

Măceşul din Bio-Sirop Tonic vitaminizant

Fructul este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de măceş deţin un depozit mare de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale). Măceșele conțin și vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu.

Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor.

Afinele din Bio-Sirop Tonic vitaminizant

Siropul de Afine este un produs natural obţinut prin macerarea fructelor plantei Vaccinium myrtillus. Siropul este considerat un supliment alimentar deosebit de complex şi bogat în principii active.

În medicina tradiţională europeană utilizarea afinelor este menţionată în primul mileniu al erei noastre. Folosirea lor fiind extinsă în sec. al XVI-lea – în special în tratamentul diareei şi dizenteriei.

În medicina noastră tradiţională fructele de afin se folosesc în enterocolite, infecţii urinare, gută, reumatism, uremie şi chiar în diabet.

Relativ recent a fost experimentată acţiunea bacteriostatică şi fitoncidă a extractelor din afine pe culturi de coli şi stafilococi. Alţi fitocomplecşi din fructele de afin au acţiune antioxidantă şi antimutagenă, prevenind formarea tumorilor.

Afinele reglează tranzitul intestinal, fac să înceteze fermentaţiile intestinale, ajută la eliminarea gazelor şi ameliorează inflamaţiile hemoroidale.

Beneficiile aroniei din Bio-Sirop Tonic vitaminizant

Anticancerigene și detoxifiante, fructele de Aronia cresc vitalitatea datorită bogăției și concentrației mari de vitamine și substanțe nutritive pe care le conțin.

Ultimele studii au dovedit că acest fruct contribuie la:

  • menţinerea sănătăţii creierului
  • îmbunătăţeşte funcţiile cerebrale
  • previne pierderile de memorie
  • previne pierderea echilibrului și a coordonării
  • întărește sistemul imunitar
  • echilibrează metabolismul
  • scaderea nivelului hormonilor de stres
  • inhibarea dezvoltăriia cheagurilor de sânge şi aterosclerozei, putând preveni chiar și Alzheimer-ul.

Potrivit unor teste realizate în SUA, în comparație cu alte 276 de alimente, fructul de Aronia se situează pe locul 1 din punct de vedere al valorilor antioxidante. Aronia are  cea mai mare valoare ORAC (Capacitatea de Absorbție a Radicalilor de Oxigen – o modalitate de măsurare a puterii unui antioxidant de neutralizare a radicalilor liberi).

Zmeura regăsită în Bio-Sirop Tonic vitaminizant

Diversitatea antioxidanților din Zmeură este remarcabilă și unică printre fructe. Acești antioxidanți au efect anticancerigen și protector împotriva bolilor cronice și degenerative.

Datorită antioxidanților sunt prevenite: obezitatea, diabetul zaharat, hipertensiunea, ateroscleroza și afecțiuni ale sistemului osteoarticular și nervos.

Prin consumul de zmeură, organismul primește foarte mulți compuși antiinflamatori care întăresc imunitatea, redau vitalitatea organismului și încetinesc îmbătrânirea.

În plus, ea îmbunătățește memoria, întârzie îmbătrânirea cognitivă, reduce nivelul de zahăr din sânge și previne bolile de inimă și pe cele de ochi.

Zmeura, administrată intern, este probabil fructul cu proprietățile reîntineritoare cele mai puternice. Ea are efecte antioxidante de 1,5 ori mai intense decât căpșunile, de 3 ori mai intense decât kiwi și de 10 ori mai intense decât tomatele.

Zmeura conține peste 20 de substanțe cu efect antioxidant, care previn îmbătrânirea țesuturilor, ajută la păstrarea tinereții biologice și a vigorii organismului. Ultimele studii au arătat că, datorită nivelului ridicat de vitamina C, dar și de magneziu, fructele de zmeură sunt benefice și în cazul infertilității, atât la femei, cât și la bărbați.

Benficiile Cătinei din Bio-Sirop Tonic vitaminizant

Fructele de Cătină au o concentraţie mare de vitamina C, aproape de zece ori mai mare decât o au citricele. De asemenea, conţin în cantităţi mari vitamina A şi vitamina E, beta-caroten, iar în doze variabile vitaminele complexului B, vitamina K, F, PP.

Conținutul bogat de vitamine din cătină mărește rezistenţa și energia organismului în faţa bolilor și joacă un rol însemnat în reglarea proceselor din organism.

Se recomandă o cură cu fructe de cătină, anual, pentru a oferi organismului necesarul de vitamine şi oligoelemente. Sunt renumite pentru efectele de regenerare şi reglare imunitară care le recomandă ca adjuvante într-o gamă largă de tulburări.

Cătina ajută de la infecţii repetate la alergii, de la îmbătrânire prematură la boala canceroasă.

Porumbele din Bio-Sirop Tonic vitaminizant

Dintre toate fructele de pădure, Porumbele sunt cele mai bogate în tanin.Taninul este un antioxidant puternic care acționează imediat asupra imunității organismului.

Acesta elimină bacteriile prin locurile pe unde trece. În cavitatea bucală îndepărtează tartrul de pe dinți; în esofag acționează ca un ulei asupra amigdalelor bolnave, iar când ajunge în stomac, devine un pansament pentru toată flora intestinală. Mustul proaspăt de porumbe opreşte sângerările nazale, datorită conţinutului ridicat în tanin.

Porumbele întăresc imunitatea şi alungă oboseala, tonifică oasele, dinţii şi unghiile. Fructele de porumbe cresc hemoglobina, curăță plămânii și reglează pulsul inimii.

Numeroasele cercetări de laborator din ţările europene au dezvăluit un lucru extraordinar: porumbele combat obezitatea, fiind printre cele mai eficiente remedii în lupta cu kilogramele.

Rolul zahărului invertit și al mierii din Bio-Sirop Tonic vitaminizant

Zahărul invertit realizează extragerea siropului prin macerare la rece şi conservă produsul, fiind o alternativă mai sănătoasă pentru organism.

Zahărul conţine substanţa numită zaharoză, pe care organismul, pentru a o asimila, trebuie să o transforme în glucoză şi fructoză prin intermediul invertazei. Invertaza este o enzimă ce acţionează la nivelul intestinului subţire. Acest proces implică un consum mare de calciu (ceea ce poate duce în timp la decalcifieri, osteoporoză, tetanie, tulburări intestinale). Totodată procesul de asimilare al zahărului implică și riscul epuizării resurselor de invertază (cauză a intoleranţei alimentare şi asteniei).

Avantajul zahărului invertit este că, la nivelul lui, nu se mai regăseşte zaharoza, care creează mari probleme de asimilare. Aceasta se scindează în două componente: glucoza şi fructoza, nemaifiind necesară solicitarea organismului, pe care o implică invertirea.

Numită și „medicamentul vieții” sau „medicamentul absolut”, mierea naturală de albine conține peste 400 de substanțe organice. Mineralele, vitaminele și enzimele fac din miere cel mai rapid și cel mai puternic energizant natural.

În plus, mierea are puternice proprietăți antiinfecțioase, acționând asupra principalelor sisteme și aparate din organism. Putem consuma miere atât pentru sănătatea tubului digestiv și a căilor respiratorii, cât și pentru sănătatea pielii și a mucoaselor.

Acest produs al stupului este un puternic stimulent al digestiei și al metabolismului. Mierea favorizează tranzitul intestinal și ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism.

Mierea este utilă și în menținerea echilibrului endocrin. Ea reglează activitatea principalelor glande din corp producătoare de hormoni.

Mod de utilizare Bio-Sirop Tonic vitaminizant

Intern:

3-4 linguriţe pe zi – pentru copii şi 3-4 linguri pe zi pentru adulţi, diluat în apă sau ceai, în cure de 3-4 săptămâni.

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului sau cărora le este interzis/limitat consumul de zahăr.

Mod de prezentare Bio-Sirop Tonic vitaminizant

Sticlă violet.

Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj. Aceasta oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil.  Sticla are rolul de a încetini procesul de alterare a produsului ca urmare a radiației luminoase.

O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu. Acest lucru contribuie la menținerea vitalității structurilor moleculare din substanțele conținute.

Greutate produs: 1000 ml

Informații nutriționale pentru 100 ml:

Valoare energetică: 852kJ/200kcal
Grăsimi: ‹ 0,1g
– din care acizi grași saturați: ‹ 0,1g
Glucide: 50,1g
– din care zaharuri: 47,4g
Fibre: ‹ 0,5g
Proteine: ‹ 0,3g
Sare: 0,002g

Informații suplimentare

producator

Mănăstirea Nera Plant

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bio-Sirop Tonic vitaminizant – 1000 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0770 948 482

Suntem pe facebook