Descriere
Ce ingrediente conține?
Oţet Nera Plant de mere şi miere: 30% mere mature sănătoase (Malus domestica); 1% drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae); în bază de apă și îndulcitori: miere de albine, zahăr brun invertit.
Ce proprietăți are fiecare ingredient
Oţet Nera Plant de mere şi miere
Fructele de măr conţin substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare normală (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Merele sunt şi o importantă sursă de potasiu, care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase.
Drojdia de bere mărește rezistenţa la oboseală, favorizând travaliul muscular, şi ușurează eliminarea de toxine şi deșeuri metabolice. În procesul obţinerii oţetului de mere, este elementul care favorizează fermentaţia.
Oţet Nera Plant de mere şi miere
Mierea de albine conține minerale, vitamine și enzime care o fac un puternic energizant natural.
Zahărul brun invertit conservă produsul, fiind elementul necesar fermentaţiei alcoolice, prima etapă în obţinerea oţetului.
Utilizare
Oţet Nera Plant de mere şi miere Intern:
Adulți: 1-3 linguri de 3 ori pe zi, în timpul meselor, diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.
Copii între 1-3 ani: 1/2 linguriță de 3 ori pe zi.
Copii peste 3 ani: 1 linguriță de 3 ori pe zi.
Cura durează 3-4 săptămâni și poate fi reluată după o pauză de 10 zile.
Pentru ce se recomandă?
Intern:
- Probleme de digestie și obezitate
- Imunitate scăzută
- Oboseală cronică
- Migrene, ameţeli, insomnie
Extern:
- Febră în răceli și gripe (pentru frecții și împachetări)
- Arsuri solare; înţepături de insecte
Produsul se poate consuma în salate și mâncăruri, după gust, sau diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.
Extern, oțetul se poate folosi pentru frecţionări, comprese.
Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la oricare dintre ingredientele produsului.
În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.
Concentraţie acetică: minimum 50g/1000ml
Mod de prezentare
Sticlă violet.
Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj. Aceasta oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil. Încetinește procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu. Astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.