Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.

Tinctura de echinacea – 100 ml

24.00 lei

Descriere produs

Tinctura de Echinacea este un remediu natural mănăstiresc preparat cu migală pentru imunitate și pentru a preveni răceala și gripa.

În stoc

Descriere

Informații produs

Tinctura de Echinacea este un remediu natural mănăstiresc preparat cu migală pentru imunitate și pentru a preveni răceala și gripa.

Complex natural cu o concentrație mare de principii active.

Cum acționează?
  • intern – stimulează sistemul imunitar, menține sănătatea căilor respiratorii superioare, acționează ca un tonic general;
  • extern – menține sănătatea pielii și a cavității bucale.
Pentru ce se recomandă Tinctura de Echinacea?
  • pentru susţinerea organismului în stări de răceală şi gripă;
  • pentru inflamaţii respiratorii (faringită, laringită, traheită, bronşită, amigdalită)
  • în calmarea  durerilor
Ce ingrediente conține Tinctura de Echinacea?

alcool etilic (40% vol.), Echinacea purpurea – părţi aeriene.

Extract de planta bio, proaspătă (necongelată). 

Ce proprietăți are Echinacea?
Echinacea combate răceala

Această plantă minune are proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale. Poate lupta împotriva oricărui fel de infecție microbiană.

Antibiotic natural, puternic aliat al sistemului imunitar, echinacea curăță sângele și sistemul limfatic, catalizează acțiunea celulelor albe. Aceasta acționează eficient în cazul bolilor de plămâni, al gripei și virozelor.

Această tinctură și-a dovedit eficacitatea în ceea ce priveşte creşterea capacităţii de apărare a organismului faţă de diverşi agenţi infecţioşi, principiile active conţinute de extractul de echinacea acţionând la diferite nivele ale sistemului imunitar.

Se recomandă pentru răceli și ca stimulent pentru imunitate. Planta utilizată în preparate naturale contribuie la creșterea producerii de anumite celule albe din sânge. Contribuie la întărirea pereților celulari astfel încât bacteriile și virușii să nu intre atât de ușor în celule.

Datorită proprietăților sale antivirale, echinaceea este folosită în tratarea bolilor respiratorii și ca remediu natural preventiv pentru anumite tulburări, dureri, mai ales la copii, la persoanele în vârstă care au un sistem imunitar slăbit, convalescenți, etc.

Echinacea sprijină imunitatea

Este foarte recomandată pentru vindecarea gripei și a răcelilor. A afecțiunilor gâtului (precum faringita sau angina); a bolii pulmonare obstructive cronice (EPOC), a alergiilor, a febrei fânului.

Studiile clinice au arătat că echinacea stimulează organismul să producă mai multe globule albe.  Mai ales limfocite și o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substanțe anti-infecțioase naturale).

Echinacea este un foarte bun remediu care întărește sistemul imunitar, fiind recomandată pentru prevenirea sau vindecarea bolilor infecțioase atunci când organismul este slăbit.

Astfel, extractul de echinacea susţine organismul în stări de răceală şi gripă,  este adjuvant în diferite inflamaţii respiratorii (faringită, laringită, traheită, bronşită, amigdalită, cu efect extrem de bun de calmare a durerilor de gât), infecții urinare, afecţiuni ginecologice de natură inflamatorie (anexite, metroanexite), herpes.

Mod de utilizare Tinctura de Echinacea

Intern

  • adulți și tineri de peste 15 ani, 30-40 picături diluate în 50 ml apă de 3 ori pe zi, înainte de masă
  • Copii între 7 şi 14 ani: ½ din doza adultului.

Extern

Tamponare locală

Indicații

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și un stil de viață sănătos. Produsul nu conține conservanți și coloranți artificiali. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, a nu se lăsa la îndemâna și vedrea celor mici. A se consuma cu prudență de către persoanele care manipulează vehiculele.

Contraindicat

  • persoanelor cu alergie la echinacea/plante din Fam. Asteraceae
  • persoanelor cărora le este interzis/limitat consumul de alcool, copiilor, în sarcină şi alăptare.

Condiții de păstrare: în locuri uscate ferit de lumina directă a soarelui, la temperatura camerei.

Mod de prezentare Tinctura de Echinacea

Sticlă închisă la culoare.

Greutate: 100 ml

Informații suplimentare

producator

Mănăstirea Dragomirna

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tinctura de echinacea – 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

0770 948 482

Suntem pe facebook