Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.

Coada-șoricelului remediul aparatului genital

Coada-șoricelului remediul aparatului genital sau planta care are grijă de sănătatea intimă feminină și a aparatului urinar.

Totul despre efectele Cremei cu sânziană

Maicile de la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă prepară cu nevoință și rugăciune Crema cu sânziană este recomandată pentru acnee, furuncule, plăgi, noduli tiroidieni, tumorete cu diverse localizari, eripizel.

Măceșele- sursă de vitamine și minerale

Grija pentru imunitate este prioritară în orice anotimp…
Toamna aceasta avem grijă de imunitatea noastră cu produse pe bază de MĂCEȘE.

Cătina sau „ginsengul românesc”

Cătina sau „ginsengul românesc” cuprinde în bobițele mici de fructe o cantitatea foarte ridicată de vitamine, minerale și acizi grași.

Afinele mențin glicemia sub control

Afinele mențin glicemia sub control și au grijă de sănătatea noastră vizuală datorită aportului de vitamine și minerale pe care îl conțin.

Sânzienele- Florile Sfântului Ioan Botezătorul

Sânzienele- Florile Sfântului Ioan Botezătorul se regăsesc în remediile mănăstirești pentru glanda tiroidă și prevenirea cancerului.

Sunătoarea- planta cu sevă roșie

Sunătoarea- planta cu sevă roșie este utilizată în prepararea remediilor mănăstirești pentru proprietățile: antidepresive și calmante.

Rostopasca- planta de leac a ficatului

Rostopasca- planta de leac a ficatului este culeasă cu drag de către măicuțe pentru prepararea produselor naturale pentru sănătate.

Păducelul- aliatul inimii

Păducelul- aliatul inimii este utilizat ca leac de prevenție și tratare a problemelor cardiovasculare și a emotivității excesive.

Salcia sau aspirina vegetală

Salcia sau aspirina vegetală este unul din cele mai apreciate remedii naturiste utilizată și în mănăstiri sub diferite preparate.

Măslinul- arborele tămăduitor din Biblie

Măslinul- arborele tămăduitor din Biblie este valorificat încă din vechime și în mănăstirile creștine atât alimentar cât și ca remediu.

Mesteacănul- arborele terapeutic al primăverii

Mesteacănul- arborele terapeutic al primăverii este folosit de către măicuțe pentru prepararea remediilor naturiste mănăstirești

Menta- planta aromatică de leac

Menta- planta aromatică de leac este apreciată și utilizată de viețuițorii din mănăstiri pentru prepararea remediilor naturiste mănăstirești.

Urzica- darul naturii pentru sănătate

Urzica- darul naturii pentru sănătate are o acțiune benefică în anemii, boli de sânge și la controlul glicemiei din sânge.

Salvia sau Palma Maicii Domnului

Salvia sau Palma Maicii Domnului este cunoscută încă din Antichitate ca fiind o plantă cu proprietăți miraculoase pentru organism.

Leurda – planta mileniului trei

Leurda – planta mileniului trei este considerată unul dintre cele mai puternice remedii naturiste mănăstirești luată din farmacia naturii.

Busuiocul leac pentru sănătate

Busuiocul leac pentru sănătate este o plantă apreciată pentru beneficiile curative asupra: bronșitei, situațiilor de stres, durerii de cap.

Ce este ISOPUL?

Ce este ISOPUL? Plantă sfântă menționată în Sfânta Scriptură care sprijină aparatul respirator, aparatul gastro-intestinal și imunitatea.

Remedii cu plante

Seria de articole „Plantele – Daruri din Darurile lui Dumnezeu” își propune să aducă informații despre plantele regăsite în preparatele naturiste mănăstirești.

Informații despre categoria Plantele – Daruri din Darurile lui Dumnezeu din secțiunea Articole

Viaţa este mai mult decât hrana şi trupul mai mult decât îmbrăcămintea. (Luca 12:23)

De aceea a ne hrăni cu plantele culese cu rugăciune și binecuvântăre în mănăstiri înseamnă a conștientiza că darurile lui Dumnezeu sunt primite și apreciate de noi, cei ce avem nevoie de ele.

      Fie ca hrana sa-ți fie leac si leacurile hrană” Hipocrate

Plantele sunt cele care trebuie să promoveze sănătatea și chiar să contribuie la vindecare. Plantele medicinale au aceste proprietăți, au capacitatea de a îmbunătăți si menține starea de sănătate. De a crește longevitatea și de a contribui la vindecarea bolilor.

Remedii cu plante

Se știe că întotdeauna în mănăstiri s-au păstrat rețete strămoșești nealterate care au la bază Plantele – Darurile lui Dumnezeu

De aceea ne-am gândit să vă punem la dispoziție măcar câteva din Produsele naturale mănăstirești pe care maicile le prepară pentru noi și pe care putem să le folosim acasă, pentru cei dragi ai noștri.

Remedii cu plante

La noi puteți găsi Alimente, Cosmetice și Remedii naturiste mănăstirești. Alimentele contribuie la menținerea unui trai sănătos și echilibrat. Cosmeticele ne ajută să avem grijă de trup, iar remediile mențin starea optimă de sănătate.

Puteți alege produse pe bază de plante pentru diferite probleme de sănătate. De la simple alergii până la afecțiuni tumorale. De la întărirea sistemului imunitar până la probleme complexe ale organismului.

Remedii mănăstirești preparate manual de către măicuțe.

Plantele – Daruri din Darurile lui Dumnezeu

Remdiile mănăstirești sunt create de către măicuțe și călugării din mănăstirii. Scopul de a oferi iubitorilor de natură cea mai bună calitate a remediilor. Fie că sunt siropuri, uleiuri, oțeturi, tincturi, ceaiuri, gemuri sau chiar săpunuri, acestea sunt realizate în urma unei introspecții a rețetelor tradiționale. Rețete cunoscute din moși-strămoși.

Vă dorim sănătate!

0770 948 482

Suntem pe facebook