Descriere
Ce ingrediente conține?
Bio-Ceai Glicemo-complex
Frunze și fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), frunze de Dud (Morus sp.), teci de Fasole (Phaseolus vulgaris), frunze de Nuc (Juglans regia), Salvie (Salvia officinalis), Urzică (Urtica dioica).
Remediu naturist mănăstiresc pentru
- Menţine un nivel normal de glucide în sânge,
- Diabet zaharat,
- Susține metabolismul glucidic,
- creste acuitatea vizuală,
- regleaza procesele imunitare,
- scade zahărul din sânge,
- efect hipoglicemiant,
- adjuvant în tratamentul diabetului zaharat de tip II,
- stimulează diureza,
- protejează inima,
Bio-Ceai Glicemo-complex
- protejeaza vasele de sânge,
- are efect antioxidant, hipoglicemiant, astringent, sudorific, depurativ, antibacterian,
- adjuvant în tratamentul diabetului zaharat,
- trateaza ulcerul gastric și duodenal,
- hipoglicemiant, depurativ stomahic, antidiareic, antiseptic intestinal, bactericid, antifungic,
- dezinfectant gastro-intestinal.
Proprietăți ingrediente
Bio-Ceai Glicemo-complex
Fructele și frunzele de Afin au efecte multiple: vitaminizante, energizante, antioxidante, hipoglicemiante, capilaro- și vasoprotectoare. Cresc acuitatea vizuală, antiinflamatoare și reglatoare a proceselor imunitare. Proprietatea de a scădea zahărul din sânge se datorează mirtilinei, numită şi insulină vegetală. Pentru a le spori eficacitatea terapeutică în diabetul zaharat, frunzele de afin se pot asocia cu păstăi de fasole şi frunze de dud.
Urzica
Studii clinice actuale au demonstrat efectul hipoglicemiant al Urzicii, recomandându-se ca adjuvant în tratamentul diabetului zaharat de tip II. În plus, ea stimulează diureza, protejează inima și vasele de sânge și are efect antioxidant.
Bio-Ceai Glicemo-complex
Frunzele de Dud
au efect hipoglicemiant, astringent, sudorific, depurativ și antibacterian. Sunt întrebuințate ca adjuvant în tratamentul diabetului zaharat și al diareei, dar și în răceli și în tratarea ulcerului gastric și duodenal.
Datorită conţinutului biochimic foarte diversificat, există multiple proprietăţi terapeutice ale frunzelor de Nuc: sunt hipoglicemiante (utilizate în tratamentul diabetului zaharat), depurative; stomahice, antidiareice, antiseptice intestinal, bac-tericide, antifungice. Dezinfectante gastro-intestinale, astringente, vermifuge. Antiscorbutice, tonic-amare și antiinflamatoare.
Bio-Ceai Glicemo-complex
Salvie
Infuzia din frunze de Salvie poate înlocui aportul zilnic de lichide pentru bolnavul diabetic. Salvia sporește foarte mult receptivitatea organismului la insulină (cu până la 2-3 ori). O eficiență crescută o are infuzia obținută dintr-un amestec de frunze de dud şi de salvie.
De la fasole, în scop terapeutic, se folosesc tecile bine uscate și mărunțite. Tecile sunt cojile în care se dezvoltă boabele și conțin aminoacizi, substanțe minerale, vitamina C, tirozidină și triptofan. Tecile de fasole se recomandă în diabet și pancreatită cronică.
Utilizare Bio-Ceai Glicemo-complex
Intern: infuzie – 1 lingură la 250 ml apă clocotită; se infuzează 5 minute;
Adulți: 3 căni pe zi, în cure de 6 săptămâni.
Copii: 1/2 de cană, de 2 ori pe zi.
Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
Mod de prezentare
Pungă stand up.
Informații suplimentare
producator | Mănăstirea Nera Plant |
---|---|
Afectiuni | boli cardiovasculare, diabet zaharat, diureza, glicemo-complex, Întărirea sistemului imunitar |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.