Capsule-Bio Imuno-Complex, 210 capsule
120,00 lei
Tonic general. Cum acţionează? Vitalizează şi remineralizează. Ajută la menţinerea capacităţii de autoapărare a organismului, întârziind procesele degenerative la nivel celular și îmbătrânirea prematură a țesuturilor. Pentru ce se recomandă? Astenie, sindrom de oboseală cronică Convalescență Anemie Profilaxia infecţiilor virale Creşterea rezistenţei la efort fizic şi psihic
Stoc epuizat
Descriere
Ce ingrediente conține?
Capsule-Bio Imuno-Complex
pulbere din 7 plante: fructe de Cătină (Hippophaë rhamnoides) – 48 mg; frunze și fructe de Coacăz-negru (Ribes nigrum), părți aeriene de Crețușcă (Filipendula ulmaria), părți aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea), fructe de Măceș (Rosa canină), fructe de Porumbar (Prunus spinosa), părți aeriene de Urzică (Urtica dioică) – în proporții egale (câte 47 mg/plantă); capsulă vegetală – 100 mg.
Remediu naturist mănăstiresc:
- vitalizează şi remineralizează;
- menţine capacitatea de autoapărare a organismului;
- întârzie procesele degenerative la nivel celular și îmbătrânirea prematură a țesuturilor;
- creşte rezistenţa la efort fizic şi psihic;
- tonic general;
- efect de protecţie pentru aparatul respirator;
- refac sistemul nervos şi ţesuturile;
- susține sănătatea aparatului respirator;
- antibiotic natural;
- curăță sângele și sistemul limfatic;
- catalizează acțiunea celulelor albe;
- acționează eficient în cazul bolilor de plămâni;
- gripă, viroze, răceli;
- crește producerea de celule albe din sânge;
- tratează răcelile;
- combate afecțiunile gâtului, faringită, angină;
- stimulează organismul să producă mai multe globule albe;
- fluidifică secreţiile bronşice.
Proprietăți ingrediente Capsule-Bio Imuno-Complex
Crețușcă
susține sănătatea aparatului respirator. Florile și frunzele sunt bogate în minerale, uleiuri esențiale, acid salicilic, flavonoide, glicozide, cu efect antiinflamator, analgezic, diuretic. Datorită efectului sudorific reduce febra, are efect detoxifiant și astringent.
Fructele de Cătină
au o concentraţie mare de vitamina C, aproape de zece ori mai mare decât o au citricele. De asemenea, conţîn în cantităţi mari vitamina A şi vitamina E, beta-caroten, iar în doze variabile vitaminele complexului B, vitamina K, F, PP. Datorită conținutului bogat în vitamine, sunt bune energizante, mărind rezistenţa organismului în faţa bolilor și jucând un rol însemnat în reglarea proceselor din organism
Se recomandă o cură cu fructe de cătină, anual, pentru a oferi organismului necesarul de vitamine şi oligoelemente. Sunt renumite pentru efectele de regenerare şi reglare imunitară care le recomandă că adjuvante într-o gamă largă de tulburări: de la infecţii repetate la alergii, de la îmbătrânire prematură la boală canceroasă.
Coacăz negru
Frunzele și fructele negre şi aromate de Coacăz negru conţîn şi ele o doză mare de vitamina C (de circa 5 ori mai multă vitamina C decât portocalele), având puternice proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare. În tratatul său despre coacăzul negru, francezul Beaumont scria în anul 1757: ,,Cu dificultate se pot găși alte remedii, cu efecte atât de marcante și pentru un număr atât de mare de boli, precum coacăzele negre”. Tratează peste 50 de boli și tulburări. Este indicat să se consume în anotimpul rece, pentru că au efect de protecţie pentru aparatul respirator, refac sistemul nervos şi ţesuturile.
Coacăzele negre
sunt fructele care conțîn 180 mg de vitamina C/ 100 de grame și sunt de asemenea foarte bogate în potasiu, fibre, complexul de vitamine B, toate acestea ajutând organismul să facă față provocărilor sezonului rece. Vitamina C regăsită în aceste fructe ajută atât la întărirea sistemului imunitar cât și la prevenirea afecțiunilor cardio-vasculare, hepatobiliare și renale.
Coacăzele negre
au efect digestiv, tonic, răcoritor, laxativ, diuretic, astringent, depurativ și hemostatic. Fructele consumate în stare crudă sau sub formă de extract au efecte benefice în anemie, surmenaj, insuficienţă cardiacă şi respiratorie, pneumonie, gastrită, hipertensiune arterială, ulcer, colită, diaree cronică, dizenterie, boli reumatice, pielonefrite, celulită, ateroscleroză, obezitate, tulburări circulatorii, boli oculare, insomnii şi afecțiuni ale sistemului nervos. Coacăzele negre protejează împotriva agentului patogen ce provoacă pneumonia.
Echinacea
această plantă minune are proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale, motiv pentru care poate lupta împotriva oricărui fel de infecție microbiană. Antibiotic natural, puternic aliat al sistemului imunitar, echinacea curăță sângele și sistemul limfatic, catalizează acțiunea celulelor albe și acționează eficient în cazul bolilor de plămâni, al gripei și virozelor.
Preparatele din echinacea
se recomandă pentru răceli, că stimulent pentru sistemul imunitar prin diverse metode printre care și creșterea producerii de anumite celule albe din sânge și întărirea pereților celulari astfel încât bacteriile și virușii să nu între atât de ușor în celule. Datorită proprietăților sale antivirale, echinaceea este folosită în tratarea cu precădere a bolilor respiratorii și că remediu preventiv pentru anumite tulburări, dureri, mai ales la copii, la persoanele în vârstă care au un sistem imunitar slăbit, convalescenți, etc. Echinaceea este foarte recomandată pentru vindecarea gripei și a răcelilor; a afecțiunilor gâtului (precum faringită sau angină); a bolii pulmonare obstructive cronice (EPOC), a alergiilor, a febrei fânului.
Studiile clinice au arătat că echinacea stimulează organismul să producă mai multe globule albe, mai ales limfocite și o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substanțe anti-infecțioase naturale). Echinacea este un foarte bun remediu care întărește sistemul imunitar, fiind recomandată pentru prevenirea sau vindecarea bolilor infecțioase atunci când organismul este slăbit.
Măceşul
este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de măceş deţîn un depozit mare de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale), dar şi vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale că: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţîn sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate că un revigorant în sezonul virozelor.
Măceșele
sunt apreciate încă din vechime pentru proprietățile lor imunostimulatoare, vitaminizante, tonice și regenerante. Gastroprotectoare, antioxidante, antilitiazice, diuretice, antidiareice, vasodilatatoare arterial, antiinflamatoare și antihelmintice. Consumul de măceșe se poate face sub formă de ceaiuri, decocturi, tincturi, gemuri, infuzii, cidru. Acestea acționează în prevenirea și ameliorarea stărilor de stres oxidativ, anemii, convalescență, epuizare generală, anxietate, alergii. Este un bun adjuvant în anorexie, indigestii, colecistite, enterocolite, inflamații ale căilor urinare și rinichilor, litiază biliară și renală, diaree. Dizenterie, afecțiuni vasculare, osteoartrite sau parazitoze intestinale.
Fructele de Porumbar
bogate în vitamina C, în săruri de calciu şi magneziu, cu un conţinut crescut de taninuri, au proprietăţi vitaminizante, diuretice şi antidiareice.
Urzică
este bogată în clorofilă şi săruri minerale, îndeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu. Conţine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere). Vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu acţiune antihemoragica), PP, complexul B şi provitamina A (beta-caroten). Preparatele pe bază de Urzică au proprietăţi antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (în curăţarea sângelui de toxine). De activare a circulaţiei sângelui, vasoconstrictoare şi fluidizante al sângelui și antimicrobiene.
Urzică acționează eficient în cazul bronşitelor şi astmului bronşic, prin fluidificarea secreţiilor bronşice (datorită mucilagiilor).
Utilizare:
Intern
Adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de minimum 3-4 săptămâni.
Copii peste 3 ani: 1 capsulă pe zi, precum e menționat mai sus.
Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
Mod de prezentare:
Flacon sticlă violet cu capsule vegetale.Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloză vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat. Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțîn conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.
Informații suplimentare
producator | Mănăstirea Nera Plant |
---|---|
Afectiuni | gripa, imuno-complex, Întărirea sistemului imunitar, mineralizare, tuse, vitaminizare |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.