fbpx

CREMĂ DE CACAO -produs de post

CREMĂ DE CACAO -produs de post

CREMĂ DE CACAO -produs de post

16,00 lei

Cremele din cacao pe baza de grasime vegetala sunt de doua feluri: termostabile si non-termostabile. Caracteristica cremei termostabile este ca acesta sa ramana relativ la forma initiala dupa coacerea produsului in care a fost aplicata. Termostabilitatea este inluentata totusi de temperatura si timpul de coacere. Pentru produsele din foitaj recomandam introducerea cremei dupa coacere.

În stoc

SKU: CREMĂ DE CACAO -produs de post Categorii: , Etichetă:

Descriere

CREMĂ DE CACAO -produs de post

Cremele din cacao pe baza de grasime vegetala sunt de doua feluri: termostabile si non-termostabile. Caracteristica cremei termostabile este ca acesta sa ramana relativ la forma initiala dupa coacerea produsului in care a fost aplicata. Termostabilitatea este inluentata totusi de temperatura si timpul de coacere. Pentru produsele din foitaj recomandam introducerea cremei dupa coacere.

Ingrediente

zahăr, amestec din uleiuri vegetale(rapiță și floarea soarelui), porumb în procente variabile, amestec de grăsimi vegetale parțial hidrogenate și total hidrogenate, cacao pudră, emulsificator lecitină din soia, aroma. Nu conține OMG.

Beneficiile consumului de pudră de cacao:
  • Contribuie la sanatatea inimii Cacaoa contine antioxidanti care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi care produc boli. Acesti antioxidanti ajuta, de asemenea, la prevenirea bolilor cardiovasculare.
  • Cacaoa este o sursa bogata de flavonoide. Cacaoa contine flavonoide precum : epicatechina, catechine si procyanidins, care protejeaza impotriva radicalilor liberi.
  • Flavonoidele din pudra de cacao curata vasele de sange, protejand organismul de boli cardiovasculare

Boabele de cacao sunt prajite si macinate, rezultand masa de cacao cu un procent de grasime cuprins intre 50-60%.

CREMĂ DE CACAO -produs de post

Lecitina reprezintă un grup de substanțe grase care se găsește în țesuturile animale și în plante și care contribuie în mod esențial la menținerea sănătății organismului.

Uleiurile vegetale sunt benefice pentru organism. Bogate în acizi grași esențiali, ele mențin echilibrul organismului și îi conferă nutrimentele de care are nevoie.

Mod de prezentare

Sticlă pet deschisă la culoare.

Mod de păstrare

A se păstra la temperaturi între 15- 24 de grade. Temperaturile mai joase pot crea recristalizarea grăsimilor având ca rezultat formarea de conglomerate. Aceste cristale de grăsime pot disărea când produsul ajunge la 24 de gradeTemperaturile de peste 24 de grade pot crea decantarea uleiului.Amestecând problema se rezolvă. Închideți capacul după fiecare folosire pentru a proteja produsul de umiditate și mirosuri străine.

Greutate CREMĂ DE CACACO:220 GR

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CREMĂ DE CACAO -produs de post”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Facebook
Instagram
WhatsApp