fbpx

CREMĂ DE CACAO

CREMĂ DE CACAO

CREMĂ DE CACAO

16,00 lei

CREMĂ DE CACAO

Caracteristica cremei termostabile este ca acesta sa ramana relativ la forma initiala dupa coacerea produsului in care a fost aplicata. Termostabilitatea este inluentata totusi de temperatura si timpul de coacere. Pentru produsele din foitaj recomandam introducerea cremei dupa coacere.

În stoc

SKU: CREMĂ DE CACAO Categorii: , Etichetă:

Descriere

CREMĂ DE CACAO

Caracteristica cremei termostabile este ca acesta să rămână relativ la forma inițială după coacerea produsului în care a fost aplicată. Termostabilitatea este inlfuențată totusi de temperatura și timpul de coacere. Pentru produsele din foitaj recomandăm introducerea cremei după coacere.

Ingrediente

zahăr, ulei rafinat de floarea soarelui, cacao pudră,zer praf(alergen), pastă de arahide , emulsificator lecitină din soia, vanilină, aroma. Nu conține OMG.

Beneficiile consumului de pudră de cacao:

  • Contribuie la sanatatea inimii Cacaoa contine antioxidanti care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi care produc boli. Acesti antioxidanti ajuta, de asemenea, la prevenirea bolilor cardiovasculare.
  • Cacaoa este o sursa bogata de flavonoide. Cacaoa contine flavonoide precum : epicatechina, catechine si procyanidins, care protejeaza impotriva radicalilor liberi.
  • Flavonoidele din pudra de cacao curata vasele de sange, protejand organismul de boli cardiovasculare

Boabele de cacao sunt prajite si macinate, rezultand masa de cacao cu un procent de grasime cuprins intre 50-60%.

Untul de arahide este o pastă preparată din arahide uscate, prăjite, iar apoi măcinate și transformate în unt.

Vanilina este un compus organic.  Compusul organic are funcșiuni mixte, având gprupe de aldehidă, hidroxil și eter.  Este componenta primară a vaniliei.

Lecitina reprezintă un grup de substanțe grase care se găsește în țesuturile animale și în plante și care contribuie în mod esențial la menținerea sănătății organismului.

Uleiul rafinat de floarea soarelui

Materia primă prelucrată o reprezintă seminţele oleaginoase cu preponderenţă seminţele de floarea soarelui.

CREMĂ DE CACAO

Mod de prezentare

Sticlă pet deschisă la culoare.

Mod de păstrare

A se păstra la temperaturi între 15- 24 de grade. Temperaturile mai joase pot crea recristalizarea grăsimilor având ca rezultat formarea de conglomerate. Aceste cristale de grăsime pot disărea când produsul ajunge la 24 de gradeTemperaturile de peste 24 de grade pot crea decantarea uleiului.Amestecând problema se rezolvă. Închideți capacul după fiecare folosire pentru a proteja produsul de umiditate și mirosuri străine.

Greutate CREMĂ DE CACACO: 220 GR

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CREMĂ DE CACAO”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Facebook
Instagram
WhatsApp