Descriere
Făină de in Luna_Solai 500 g
Făina de in se realizează prin măcinarea și cernerea șrotului rezultat din procesarea la rece a semințelor de in.
Făină de in_Luna Solai 500 g este obținută prin măcinarea și cernerea șrotului rezultat în urma presării la rece a semințelor de in, cânepă și dovleac.
Cu un mare conținut de nutrienți, cu procent de proteine între 30% (cânepă) și 45% (dovleac), (spre deosebire de făina de pâine obișnuită, care are între 12% și 15% proteină), cu un procent ridicat de fibre, între 23% (dovleac) și 43% (cânepă), făin poate deveni un aliat de încredere în dieta consumatorilor preocupați de sănătate, mai ales în cea a vegetarienilor sau raw- vegan ilor.
Ingrediente:
100% făină de in.
Făina de in se obține prin măcinarea și cernerea șrotului rezultat din procesarea la rece a semințelor de in.
Beneficii:
- Făina de in este o sursă bogată în acizi grași esențiali Omega 3 și substanțe cu efect antioxidant, care îmbunătăţesc digestia, aspectul pielii, sănătatea cardio-vasculara, nivelul colesterolului.
- Bogată în fibre și lignani, făina de in aduce beneficii importante pentru sistemul digestiv.
- Susține tranzitul intestinal, are efect detoxifiant la nivelul colonului și previne constipația.
- Inhibă în mod natural apetitul și menține silueta suplă. Reduce colesterolul LDL, reglează nivelul de zahăr din sânge.
- Fibrele ajută la scăderea nivelului de zahar din sânge.
- Cataplasmele cu făina de in pot fi aplicate pe furuncule sau pe zone afectate de reumatism, pentru ameliorarea simptomelor.
- Este indicată în cazuri de colită, constipație.
Făina de in poate fi folosită pentru a pregăti pâinici, brioșe, biscuiți, lipii.
Utilizare Făină de in Luna_Solai 500 g:
Ideal pentru vegetarieni sau în dietele raw- vegan e, în cele fară gluten, fară lactoza sau fară zahar. Se poate utiliza că atare sau se poate amesteca cu alte făinuri pentru a obține produse de panificație și de cofetărie.
Condiții de păstrare:
A se păstra la loc racoros, întunecos, uscat, fără miros, la temperaturi sub 25°C.
Informații suplimentare
Făina de in | Făina de in este o sursă bogată în acizi grași esențiali Omega 3 și substanțe cu efect antioxidant, care îmbunătăţesc digestia, aspectul pielii, sănătatea cardio-vasculara, nivelul colesterolului. |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.