Descriere
Compoziție:
Miere cu cuișoare
-
- miere de albine
- pulbere din muguri florali de Cuișoare (Eugenia caryophyllus)
- ulei esențial de Portocal-dulce (Citrus sinensis)
Produs natural mănăstiresc.
Descrierea ingredientelor
Miere cu cuișoare
Cuișoarele sunt muguri de flori aromatice, ale unui copac din familia Syzygium aromaticum. Sunt originari din insula Maluku din Indonezia, și sunt folositi de obicei sub formă de condiment. Cuișoarele întregi sunt pentru friptură de porc sau șuncă și se asezonează bine cu scorțișoară, ghimbir, coriandru, fenicul sau piper. Aroma este înțepătoare, caldă, fructată, cu tonuri de piper. Uleiul de cuişoare este compus în principal din eugenol, o substanţă anestezică şi antiseptică. Cuişoarele mai conţin tanini şi flavonoide – antioxidanţi anticancerigeni ajută la fortificarea peretelui venelor.
Miere cu cuișoare
Cuişoarele sunt antiseptice, antiparazitare, antibacteriene, antifungice. Antivirale, anestezice, analgezice(calmeaza durerea). Antiinflamatorii, tonice, stomahice(favorizeaza digestia). Carminative(antibalonare), antiulceroase, antitrombotice, antioxidante si anticancerigene. Cuişoarele sunt indicate în caz de: viermi intestinali, dureri de dinţi. Balonare, gastrită, dispepsii, dureri reumatice. Infecţii ale nasului, urechii, gâtului şi infecţii genito-urinare, tromboză etc.
Numit și „medicamentul vieții” , mierea naturală de albine conține peste 400 de substanțe organice. Minerale, vitamine și enzime care fac din ea cel mai rapid și cel mai puternic energizant natural.
Mierea are puternice proprietăți antiinfecțioase. Miere cu cuișoare acționează asupra principalelor sisteme și aparate din organism. De la tubul digestiv și căile respiratorii, până la nivelul pielii și al mucoaselor. Acest produs al stupului este un puternic stimulent al digestiei și al metabolismului. Favorizează tranzitul intestinal și ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism.
Mierea este utilă și în menținerea echilibrului endocrin. Ea reglează activitatea principalelor glande din corp producătoare de hormoni.
Greutate: 240g
Utilizare
Mierea cu cuișoare înainte de a se consuma, produsul se amestecă; adulți – 2 lingurițe/zi, copii – 1 linguriță/zi; este indicat a se bea un pahar cu apă sau ceai înainte de administrare.
Sursă sigură de substanțe active, mierea cu cuișoare dă rezultate rapide în răceli ușoare, în combaterea indigestiei și a balonării.
Suplimentele alimentare naturale nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole.
Beneficiile ingredientelor naturale din
Mierea cu cuișoare:
-
- stimularea sistemul imunitar
- reducerea balonării
- facilitează digestia
- ameliorează durerile dentare
- revigorarea organismului obosit și stresat
- împrospătarea respirației
Informații suplimentare
producator | Mănăstirea Dragomirna |
---|---|
Afectiuni | echilibrul enodcrinei, glanda, miere cu cuisoare |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.