fbpx

Nectar de Cătină- 250 ml

Nectar de Cătină

Nectar de Cătină- 250 ml

26,00 lei

Indicații: avitamiroze, astenie, anemie, hepatita acută și cronică, stări gripale, vitaminizant, imunostimulator, depurativ, antioxidant, antiinflamator, cicatrizant, emolient, citoprotector. Are efect de regenerare şi reglare imunitară care le recomandă ca adjuvante într-o serie de tulburări: de la infecţii repetate la alergii, de la îmbătrânire prematură la boala canceroasă.

În stoc

Descriere

Compoziție:

Nectar de Cătină: fructe de cătină, zahar, acid acetilicsalicilic.

TOTUL DESPRE CĂTINĂ, supranumită și “ginseng-ul românesc”

Cătina

conține o serie de substanțe biologice active valoroase. Are rol foarte important în reglarea metabolismului uman. Acțiune terapeutică și curativă în prevenirea și tratarea unor boli de ochi. Piele, acnee juvenilă, gastroenterite, hepatite cronice, afecțiuni renale. Hipertensiune arterială, avitaminoze, boli ale sistemului nervos, arsuri, ş.a.

Fructele de cătină conțin o serie de substanțe biologice active valoroase, cu rol foarte important în reglarea metabolismului uman.

Utilizată extern, aceasta ajută la menţinerea sănătăţii cavităţii bucale şi a integrităţii pielii.  Este un bun protector al tegumentelor contra radiaţiilor.

Cătina

🍊Fructele de cătină sunt foarte bogate în vitamina C. De două ori mai bogate decât măceşele şi de 10 ori decât citricele. 100 grame de suc din fructe de cătină conţine  între 400 şi 800 mg de vitamină C. Fructele mai conţin vitamina A, complexul de vitamine B (B1, B2, B6, B9, colină, inositol). Vitaminele E, K, P şi F.  Celuloză, carotenoide (beta caroten – în concentraţie mai mare decât se regăseşte în morcovi, xanthophila). Microelemente precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, sodiu. Acizi grasi polinesaturati, uleiuri complexe din care se obţine uleiul de cătină. Uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, serotonină, aminoacizi, fitosteroli şi enzime. Datorită conținutului bogat în vitamine, sunt energizante. Măresc rezistenţa organismului în faţa bolilor. Joacă un rol însemnat în reglarea proceselor din organism.

Cătina

🍊Cătina din Nectar de Cătină are numeroase efecte benefice pentru organismul uman pe care le enumerăm mai jos, pentru a şti cum să o utilizăm în avantajul sănătăţii noastre:

🔰Efect vitaminizant. Fructele de cătină conţin aproape toate mineralele şi vitaminele necesare organismului uman. Un pahar de suc de cătină cu miere, consumat dimineaţa, va asigura porţia de vitamine şi energie pe tot parcursul zilei.

🔰Efect imunostimultor. Cătina din Nectar de Cătină ajută organismul să se menţină sănătos şi puternic. Să lupte împotriva bolilor.  Are proprietăţi antibiotice şi combate direct infecţiile bacteriene.

🔰Efect depurativ. Ajută organismul să elimine toxinele atât din sistemul digestiv cât şi de la nivelul ficatului, contribuind la o mai bună funcţionare a acestora.

🔰Efect antioxidant. Cătina sub formă de nectar este plină de antioxidanţi puternici ce ajută la neutralizarea radicalilor liberi, a substanţelor toxice preluate din mediu şi previn apariţia celulelor canceroase.

🔰Efect antiinflamator. Cătina este un bun antiinflamator şi antibacterian nu doar la nivel intern, fiind des utilizată şi în tratarea afecţiunilor pielii, rănilor sau arsurilor.

🔰Efect cicatrizant. În administrarea externă cătina are un puternic efect cicatrizant, hrăneşte pielea şi o ajută să se refacă. Poate fi folosită cu succes ca înlocuitor al loţiunilor sau cremelor calmante de după expunerea la soare.

🔰Efect emolient. Sunt multe produse cosmetice în compoziţia cărora regăsim cătina sau uleiul de cătină, în special în cremele pentru picioare, ce înmoaie pielea şi ajută la refacerea stratului afectat.

🔰Efect citoprotector. Cătina este scutul ce apără celulele organismului de tot ce este toxic şi nociv şi contribuie la menţinerea stării de sănătate a organismului.

Sursa- republicabio.ro

Se recomandă pentru: 
  • prevenirea și tratarea unor boli de ochi, piele, acnee juvenilă, gastroenterite, hepatite cronice, afecțiuni renale, hipertensiune arterială, avitaminoze, boli ale sistemului nervos, arsuri, etc.;
  • buna funcționare a mucoaselor de la nivelul ochilor şi a gurii;

Contribuie la apărarea naturală a organismului, la susținerea metabolismului şi a sistemului cardiovascular.

Mod de utilizare:

Se recomandă consumul de 2 lingurii de Nectar/ zi (pentru adulți) sau 2 lingurițe de Nectar/ zi (pentru copii)  diluate în 100 ml de apă sau ceai înainte de micul dejun și prânz.

Se recomandă o cură cu fructe de cătină, anual, pentru a oferi organismului necesarul de vitamine şi oligoelemente. Sunt renumite pentru efectele de regenerare şi reglare imunitară care le recomandă ca adjuvante într-o gamă largă de tulburări: de la infecţii repetate la alergii, de la îmbătrânire prematură la boala canceroasă.

Informații suplimentare

producator

Mănăstirea Paltin Petru Vodă

Afectiuni

acnee juvenila, afectiuni renale, arsuri, hepatita cronica, hipertensiune arteriala, nectar de catina, stres

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nectar de Cătină- 250 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
Instagram