Oţet de mere cu cătină, 250 ml
39,00 lei
Energizant. Vitaminizant. Imunostimulator. Produs natural obținut din pulpă de cătină (Hippophaë rhamnoides) și Oțet Nera Plant de mere și miere.
Cum acţionează? Antioxidant Energizant Vitaminizant Imunostimulator Reduce pofta de mâncare Depurativ Hepatoprotector Calmant şi relaxant
Stoc epuizat
Descriere
Ce ingrediente conține Oţet Nera Plant de mere cu cătină ?
27% mere mature sănătoase (Malus domestica); 10% fructe de Cătină (Hippophaë rhamnoides); 0,5% drojdie de bere; în bază de apă și îndulcitori: miere de albine, zahăr brun invertit.
Ce proprietăți are fiecare ingredient din oțet?
Fructele de măr
Din Oţet Nera Plant de mere cu cătină conţin substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare normală (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Merele sunt şi o importantă sursă de potasiu. Încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase.
Fructele de Cătină
Din Oţet Nera Plant de mere cu cătină au o concentraţie mare de vitamina C, aproape de zece ori mai mare decât o au citricele. Conţin în cantităţi mari vitamina A şi vitamina E, beta-caroten. În doze variabile vitaminele complexului B, vitamina K, F, PP. Sunt bune energizante, mărind rezistenţa organismului în faţa bolilor și jucând un rol însemnat în reglarea proceselor din organism.
Se recomandă o cură cu fructe de cătină, anual, pentru a oferi organismului necesarul de vitamine şi oligoelemente. Sunt renumite pentru efectele de regenerare şi reglare imunitară. Se recomandă ca adjuvante într-o gamă largă de tulburări. De la infecţii repetate la alergii, de la îmbătrânire prematură la boala canceroasă.
Drojdia de bere
Din Oţet Nera Plant de mere cu cătină mărește rezistenţa la oboseală, favorizând travaliul muscular, şi ușurează eliminarea de toxine şi deșeuri metabolice. În procesul obţinerii oţetului de mere, este elementul care favorizează fermentaţia.
Mierea de albine din oțet conține minerale, vitamine și enzime care o fac un puternic energizant natural.
Zahărul brun invertit conservă oțetul, fiind elementul necesar fermentaţiei alcoolice, prima etapă în obţinerea oţetului.
Utilizare
Intern:
Adulți: 1 lingură de 3 ori pe zi, în timpul meselor, diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.
Copii între 1-3 ani: 1/2 linguriță de 3 ori pe zi.
Copii peste 3 ani: 1 linguriță de 3 ori pe zi.
Cura durează 3-4 săptămâni și poate fi reluată după o pauză de 10 zile.
Produsul se poate consuma în salate și mâncăruri, după gust, sau diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.
Pentru ce se recomandă?
- Anemie;
- Convalescenţă;
- Imunitate scăzută;
- Afecţiuni hepatice;
- Afecțiuni gastrointestinale;
- Afecțiuni renale;
- Reumatism;
- Supraponderabilitate;
- Stări de nelinişte, depresie.
Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la oricare dintre ingredientele produsului.
În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.
Concentraţie acetică: minimum 50g/1000ml
Mod de prezentare:
- Recipient de sticlă violet.
Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj. Aceasta oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil. Încetinește procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu. Astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.
Informații suplimentare
producator | Mănăstirea Nera Plant |
---|---|
Afectiuni | Afecțiuni hepatice, aparat respirator, calmant, depresie, gastrita, Întărirea sistemului imunitar, otet de mere cu catina, relaxare |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.