Descriere
Ulei de rapiță ECO/BIO Luna_Solai
Ulei de rapiță ECO/BIO Luna Solai realizat prin presarea mecanică a semințelor de rapiță. Este un produs 100% natural, cu un rol important în alimentație, mai ales în alcătuirea unei diete echilibrate și sănătoase.
Tehnologia aplicată ( cea a presarii la rece ) ajuta la păstrarea gustului natural, specific semințelor, permite extragerea într-o proporție mai mare a nutrienților, antioxidanților, vitaminelor, mineralelor, comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).
Uleiurile presate la rece pot prezenta depuneri rezultate din precipitarea sărurilor și proteinelor. Aceste depuneri sunt specifice uleiurilor presate la rece.
Beneficii Ulei de rapiță ECO/BIO Luna_Solai :
Omega 3 și Omega 6 sunt acizi grași esențiali pentru sănătatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamațiilor și a durerilor articulare. Scăderea colesterolului, controlul tensiunii arteriale. Din păcate, organismul nostru nu poate produce acești doi acizi grași esențiali.
Uleiul de rapiţă, denumit şi canola, este considerat a avea o mie de însușirii . Secretul uleiului de rapița stă în grăsimile bune pe care le conține. Fundamentale pentru o sănătate de fier fiind, uleiul alimentar al cărui profil în acizi graşi este ideal în raport cu necesarul nostru zilnic.
Consumat în mod regulat, uleiul de rapiţă anihilează trigliceridele în exces. Are efect antiinflamator asupra vaselor de sânge. Ajută la reducerea hipertensiunii şi la scăderea nivelului de colesterol, prevenind formarea cheagurilor de sânge pe artere şi diminuând riscul apariţiei unor boli cardio-vasculare prin scăderea nivelului de colesterol.
Utilizarea uleiului de rapița pentru tratarea anumitor afecțiuni se face cu recomandarea medicului.
Utilizare:
Uleiul de rapiţă este excelent în salate calde sau reci, combinandu-se perfect cu gustul de lămâie, cu aroma cărnii de vită sau a celei de somon, cu legumele coapte, sparanghelul, pastele sau orezul fiert. Calităţile sale sunt distruse însă prin fierbere sau prăjire la temperaturi foarte mari.
Informații suplimentare
Uleiul de rapiţă | Uleiul de rapiţă, denumit şi canola, este considerat a avea o mie de însușirii . Secretul uleiului de rapița stă în grăsimile bune pe care le conține. Fundamentale pentru o sănătate de fier fiind, uleiul alimentar al cărui profil în acizi graşi este ideal în raport cu necesarul nostru zilnic. |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.