fbpx

Ulei Nera Plant de cimbrişor-oregano, 250 ml

Ulei Nera Plant de cimbrişor-oregano

Ulei Nera Plant de cimbrişor-oregano, 250 ml

63,95 lei

Menţine motilitatea gastro-intestinală normală. Susţine fluidificarea şi eliminarea secreţiilor bronşice. Protejează organismul împotriva stresului oxidativ.

Pentru ce se recomandă?
  • Balonare, enterocolită, helmintiază (infestare cu paraziți intestinali)
  • Anorexie, anemie, astenie
  • Stres oxidativ

Stoc epuizat

SKU: Ulei Nera Plant de cimbrişor şi oregano, 250 ml Stoc limitat Categorii: , Etichete: , , , ,

Descriere

Ce ingrediente conține?

Ulei Nera Plant de cimbrişor-oregano

Cimbrişor (Thymus serpyllum) – 5%, oregan (Origanum vulgare) – 5%, excipient: ulei de măsline extravirgin.

Ulei Nera Plant de cimbrişor-oregano remediu naturist mănăstiresc
  • Menţine motilitatea gastro-intestinală normală; carminativ ( calmează durerile abdominale și favorizează evacuarea gazelor intestinale)
  • Protejează organismul împotriva stresului oxidativ
  • Reconfortant, sedativ.
Proprietăți ingrediente Ulei Nera Plant de cimbrişor-oregano

Cimbrișorul – datorită uleiului esențial pe care îl conţine, calmează spasmele căilor respiratorii, fapt pentru care este indicat în tratarea tusei convulsive sau spastice, a tusei astmaticilor, bronşitei şi răguşelii.

Având şi o acţiune antiseptică puternică, cimbrișorul acţionează asupra ficatului şi rinichilor, ameliorând starea lor de funcţionare. De asemenea, datorită uleiului esențial bogat în timol, poate ajuta la eliminarea viermilor intestinali.

Substanţa amară, în asociaţie cu ceilalţi componenţi chimici, dau cimbrișorului proprietăţi stomahice şi stimulente, care îl fac să fie un bun tonic digestiv şi nervos. Ameliorează starea bolnavului în meteorism, enterocolită, astenie; stimulează pofta de mâncare; se recomandă şi în cazul anemiilor.

Extern, cimbrişorul se foloseşte pentru calmarea durerilor provocate de reumatism, gută, migrene şi pentru stimularea circulaţiei periferice, prin masaj. Datorită proprietăţilor sale antiseptice, poate fi folosit în plăgi purulente şi alte infecţii ale pielii.

Oregano (Șovârvul) din Ulei Nera Plant de cimbrişor-oregano

Compoziţia chimică complexă a speciei face ca aceasta să aibă o acţiune antispastică asupra musculaturii netede şi sedativă asupra sistemului nervos central, în special asupra centrilor respiraţiei. Substanţele amare şi tanoizii imprimă produsului acţiune tonic-amară, uşor astringentă şi produce o uşoară bronhodilataţie, fluidifică secreţiile bronhice, ajutând la expectoraţie.

Intern, oregano (șovârvul) se recomandă în gastrita hipoacidă, traheită, bronşită, astm bronşic, iar extern este antiseptic, fiind util în diferite boli de piele.

Ulei Nera Plant de cimbrişor-oregano

Uleiul de măsline extravirgin

păstrează cel mai bine proprietățile nutritive ale măslinelor, având o aromă deosebită și o aciditate echilibrată. Cu vitamine precum A, B1, B2, C, D, E, K, acizi grași nesaturați 85%, acizi grasi saturați 15%, trigliceride și clorofilă, acest tip de ulei este foarte bine tolerat de stomac, ajută la combaterea ulcerului și a gastritei, reduce riscul bolilor cardiace şi canceroase, mărește rezistenţa vaselor sanguine, inclusiv a pereţilor arteriali, întărește sistemul imunitar al organismului şi previne îmbătrânirea celulelor. Știați că acizii graşi nesaturaţi şi monosaturaţi, care reprezintă circa 75% din compoziţia uleiului de măsline extravirgin, sunt similari cu cei prezenţi în laptele matern? Acest lucru explică de ce uleiul de măsline este atât de bine tolerat de organism.

Uleiul de măsline extravirgin este recomandat chiar și bebelușilor, de la începutul diversificării alimentației, adăugat în piureul de legume sau în supa de la prânz.

Utilizare Ulei Nera Plant de cimbrişor-oregano

În regim obişnuit de viaţă: 1-2 linguriţe în salate, mâncăruri, la prepararea produselor de panificaţie.

Pentru persoane cu probleme de sănătate, intern:

Adulți: câte 1 linguriţă de 2-3 ori/zi, înaintea meselor principale, în care puteți adăuga 1-2 picături de lămâie.

Copii: ½ linguriță de 2 ori pe zi.

A se folosi în cure scurte şi cu pauze între ele de către persoanele cu afecţiuni digestive.

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Informații nutriționale pentru 100 ml Ulei Nera Plant de cimbrişor și oregano:

Valoare energetică: 3696kJ/899kcal
Grăsimi: 99,92g
– din care acizi grași saturați: 13,7g
Glucide: <0,2g
– din care zaharuri: <0,2g
Fibre: <0,5g
Proteine: <0,3g
Sare: 0,02g

Mod de prezentare Ulei Nera Plant de cimbrişor-oregano

Sticlă violet.

Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil, încetinind procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu, astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.

Informații suplimentare

Gramaj

250 ml

producator

Mănăstirea Nera Plant

Afectiuni

anemie, antianemic, balonare, dureri abdominale, gaze intestinale, paraziti intestinali, ulei de masline cu cimbrisor si oregano

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei Nera Plant de cimbrişor-oregano, 250 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
Instagram