Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.
Noutăți Produse naturiste de la Mănăstirea Dragomirna
22 ianuarie 2020/Articole duhovnicești
  • de admin
  • 2
Introducere

Produse naturiste de la Mănăstirea Dragomirna preparate din plante culese manual însoțite de post, nevoință, rugăciune și evlavie.

„Putem lua de la natura exact ce avem nevoie pentru afecțiunile noastre”, spune maica Dimitria. Mai întâi maicuțele au făcut cursuri de specializare, apoi au pus în practică întreg procesul pentru cele 8 creme naturale. Atelierul Dragomirna din cadrul Mănăstirii Dragomrna pune aceste creme la dispoziție „omului din lume” cum ne numește cu drag.

Este o muncă care începe primăvara devreme, când se recoltează primele plante. De la unele se culege floarea, de la altele frunza sau chiar rădăcina. Plantele culese mai apoi se pun la macerat în ulei de floarea soarelui presat la rece. Acest macerat se agită timp de 21 de zile, apoi urmează filtrarea și astfel rămâne exact extractul din plantă, natural, fără aditivi.

Produse naturiste de la Mănăstirea Dragomirna

🔸Vedeta mânăstirii este crema de crin, unică pe piață, foarte bună pentru ochi, reducând aspectul cearcănelor . Tot aici găsiți creme cu mușețel, cu sunătoare, cu gălbenele, cu rostopască, cu tătăneasă, cu mentă, fiecare cu indicațiile sale terapeutice.

🔸Alte produse care sunt marca Laboratorului Sfântul Nicolae sunt mierea de albine cu ghimbir, scorțișoară, propolis, cătină, cuișoare , sau tincturi și siropuri, pentru diverse afecțini.

🔸 Un produs minune, dintr-o plantă minune, ISOPUL, este tinctura cu Isop. Această plantă apare în Psalmul 50: Stropi-mă-vei cu isop şi mă voi curăţi; spăla-mă-vei şi mai vârtos decât zăpada mă voi albi. (n.n)

Produse naturiste de la Mănăstirea Dragomirna

🔸Măicuțele au avut o chemare și au rămas în mânăstire, dar pe lângă rânduiala de aici pe care o respectă cu strictețe au timp să se ocupe și de pasiuni. Unele dintre acestea pictând, altele ocupându-se de un adevărat laborator de produse naturale.

🔸Așa că îndemnul acestora de a-l iubi pe Dumnezeu dăruindu-ne semenilor este mai mult decât aplicat dincolo de zidurile acestui minunat lăcaș de cult. Un îndemn frumos pentru toți cei care cred că adevărata plată este în ceruri. Să vă bucurați de tot ceea ce înseamnă Mânăstirea Dragomirna!

(Sursa – LoredanaViziteu.ro)

2 Comments

  1. Butnaru nelu
    1 martie 2021 la 18:44

    Blagosloviți produse de la sunt foarte bune adori produs pentru insomnie

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0770 948 482

Suntem pe facebook