Salată de fasole roșie cu Pesto
Salată de fasole roșie, porumb și Pesto Nera Plant cu leurdă și nucă.
Salată de fasole roșie cu Pesto cu leurdă sunt necesare:
3-4 lingurițe de Pesto Nera Plant cu leurdă și nucă de la Mănăstirea Nera Plant, 2 linguri fasole roșie boabe din conservă, 2 linguri porumb fiert din conservă, 2 fire ceapă verde, 2 ridichii, 1 lingură ulei, sare și piper după gust.
Mod de preparare Salată de fasole roșie cu Pesto
Într-un bol se pun 3-4 lingurițe de Pesto Nera Plant cu leurdă și nucă, de la Mănăstirea Nera Plant adăugăm boabele de fasole roșie, cele de porumb, ceapa verde și ridichile spălate și tăiate, potrivim gustul de sare, adăugam uleiul, amestecăm ușor ingredientele și salata este gata, se servește ca atare.
Aceeași rețetă se poate face și cu frunze proaspete de leurdă, doar că în loc de Pesto cu leurdă și nucă, adăugăm frunze spălate și proaspete de leurdă și oțet de mere cu miere după gust.
Poftă bună!
(rețetă inspirată după gustos.ro)
Ce ingrediente conține Pesto cu leurdă?
Leurda este una dintre cele mai la îndemână detoxifiante din natură. Gustul ei o recomandă oricărui preparat culinar care cere usturoi, fiind totodată mult mai bine tolerată decât acesta.
În frunzele și în bulbii de Leurdă, savanții au descoperit o mare cantitate de vitamina C – de trei ori mai multă decât în lămâi și portocale (700mg la 100g de Leurdă!).
În plus, Leurda conține germaniu și seleniu în formă organică, două substanțe rar întâlnite în natură, cu efecte antitumorale de excepție.
Planta mileniului trei, leurda din Pesto cu leurdă
este considerată încă de mai bine de două mii de ani un remediu natural pentru sănătatea corpului. Leurda este apreciată pentru proprietățile sale hipocolesterice, stomahice, antibacteriene, viermifungice, depurative, diuretice, hemostatice, bacteriostatice. Preparatele din această plantă curăță sângele, ficatul, stomacul, intestinele, rinichii.
Uleiul de măsline extravirgin din Pesto cu leurdă
Bio-Pesto Nera Plant leurdă și nucă păstrează cel mai bine proprietățile nutritive ale măslinelor. Având o aromă deosebită și o aciditate echilibrată. Cu vitamine precum A, B1, B2, C, D, E, K, acest tip de ulei este foarte bine tolerat de stomac. Ajută la combaterea ulcerului și a gastritei. Reduce riscul bolilor cardiace şi canceroase.Știați că acizii graşi nesaturaţi şi monosaturaţi, care reprezintă circa 75% din compoziţia uleiului de măsline extravirgin, sunt similari cu cei prezenţi în laptele matern? Acest lucru explică de ce uleiul de măsline este atât de bine tolerat de organism.
Vă invităm să descoperiți mai multe beneficii ale Pesto-ului cu leurdă și nucă:
https://darurimanastiresti.ro/magazin/pesto-nera-plant-de-leurda-si-nuca-100g/