Suc natural cu Sirop Tonic vitaminizant

Suc natural din Sirop Tonic vitaminizant de la Mănăstirea Nera Plant
Un remediu natural mănăstiresc preparat cu migală pentru imunitate și pentru a vitaminiza organismul.
Ingrediente necesare:
- 1 litru de apă de izvor;
- 5 linguri de Sirop Tonic vitaminizant de la Mănăstirea Nera Plant.
Mod de preparare:
- Într-o sticlă de 1, 5 litri sau într-o carafă de apă de 1,5 litri se adaugă 5 linguri de Sirop Tonic vitaminizant de la Mănăstirea Nera Plant, peste se adaugă 1 litru de apă, se amestescă ingredientele (dacă preparăm în sticlă se agită sticla de 2-3 ori, dacă preparăm în carafă amestecăm cu o lingură) și astfel se obține un suc natural cu Sirop Tonic vitaminizant de la Mănăstirea Nera Plant.
- Produsul obținut se poate consuma de întreaga familie înainte sau după mesele principale, fiind o sursă naturală de vitamine, minerale și energie pentru organism.
Vă invităm să descoperiți pe site-ul nostru toate beneficiile Siropului Tonic vitaminizant de la Mănăstirea Nera Plant
Ce proprietăți are fiecare ingredient?
Coacăzele negre conțin un număr impresionant de minerale și vitamine. Vitamina C este într-o formă care se dovedește a fi cea mai stabilă dintre toate fructele, rezistând la căldură și oxidare.
Rolul vitaminelor și mineralelor din Coacăzele negre
- Potasiul stabilizează presiunea sanguină;
- Fibrele previn constipația;
- Vitamina C întărește sistemul imunitar;
- Vitamina B6 este necesară pentru regenerarea celulelor cutanate;
- Magneziul participă direct la transmiterea impulsurilor nervoase și la producția de energie;
- Fierul este esențial pentru formarea celulelor roșii;
- Calciul este important pentru oase și dinți puternici.
Coacăzele negre tratează peste 50 de boli și tulburări.
- anemie, surmenaj, hipertensiune arterială, tulburări circulatorii, insuficienţă cardiacă şi respiratorie, pneumonie;
- gastrită, ulcer, colită, diaree cronică, dizenterie, pielonefrite;
- boli reumatice, celulită, ateroscleroză, obezitate;
- boli oculare, insomnii şi afecțiuni ale sistemului nervos.
Coacăzele negre protejează împotriva agentului patogen ce provoacă pneumonia. Deoarece fructele sunt puternic diuretice, pot fi folosite la tratarea gutei și anginei.
Cura cu fructe proaspete sau sucul obținut din acestea este recomandat și persoanelor care suferă de diabet, artrită și reumatism. Acestea scad glicemia și stimulează funcționarea pancreasului.
Suc natural cu Sirop Tonic vitaminizant
Măceşul din Sirop Bio Tonic vitaminizant
Fructul este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de măceş deţin un depozit mare de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale). Măceșele conțin și vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu.
Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor.
Afinele din Sirop Bio Tonic vitaminizant
Siropul de Afine este un produs natural obţinut prin macerarea fructelor plantei Vaccinium myrtillus. Siropul este considerat un supliment alimentar deosebit de complex şi bogat în principii active.
Relativ recent a fost experimentată acţiunea bacteriostatică şi fitoncidă a extractelor din afine pe culturi de coli şi stafilococi. Alţi fitocomplecşi din fructele de afin au acţiune antioxidantă şi antimutagenă, prevenind formarea tumorilor.
Afinele reglează tranzitul intestinal, fac să înceteze fermentaţiile intestinale, ajută la eliminarea gazelor şi ameliorează inflamaţiile hemoroidale.
Beneficiile aroniei din Sirop Bio Tonic vitaminizant
Anticancerigene și detoxifiante, fructele de Aronia cresc vitalitatea datorită bogăției și concentrației mari de vitamine și substanțe nutritive pe care le conțin.
Ultimele studii au dovedit că acest fruct contribuie la:
- menţinerea sănătăţii creierului;
- îmbunătăţeşte funcţiile cerebrale;
- previne pierderile de memorie;
- previne pierderea echilibrului și a coordonării;
- întărește sistemul imunitar;
- echilibrează metabolismul;
- scaderea nivelului hormonilor de stres;
- inhibarea dezvoltăriia cheagurilor de sânge şi aterosclerozei, putând preveni chiar și Alzheimer-ul.
Zmeura regăsită în Sirop Bio Tonic vitaminizant
Diversitatea antioxidanților din Zmeură este remarcabilă și unică printre fructe. Acești antioxidanți au efect anticancerigen și protector împotriva bolilor cronice și degenerative.
Datorită antioxidanților sunt prevenite: obezitatea, diabetul zaharat, hipertensiunea, ateroscleroza și afecțiuni ale sistemului osteoarticular și nervos.
Prin consumul de zmeură, organismul primește foarte mulți compuși antiinflamatori care întăresc imunitatea, redau vitalitatea organismului și încetinesc îmbătrânirea.
În plus, ea îmbunătățește memoria, întârzie îmbătrânirea cognitivă, reduce nivelul de zahăr din sânge și previne bolile de inimă și pe cele de ochi.
Benficiile Cătinei din Sirop Bio Tonic vitaminizant
Fructele de Cătină au o concentraţie mare de vitamina C, aproape de zece ori mai mare decât o au citricele. De asemenea, conţin în cantităţi mari vitamina A şi vitamina E, beta-caroten, iar în doze variabile vitaminele complexului B, vitamina K, F, PP.
Cătina ajută de la infecţii repetate la alergii, de la îmbătrânire prematură la boala canceroasă.
Porumbele din Sirop Bio Tonic vitaminizant
Dintre toate fructele de pădure, Porumbele sunt cele mai bogate în tanin.Taninul este un antioxidant puternic care acționează imediat asupra imunității organismului.
Acesta elimină bacteriile prin locurile pe unde trece. În cavitatea bucală îndepărtează tartrul de pe dinți; în esofag acționează ca un ulei asupra amigdalelor bolnave, iar când ajunge în stomac, devine un pansament pentru toată flora intestinală. Mustul proaspăt de porumbe opreşte sângerările nazale, datorită conţinutului ridicat în tanin.