Supă cremă cu ciuperci și Crackers
Supă cremă de post cu ciuperci și Crackers Bio cu semințe de la Mănăstirea Nera Plant
Supă cremă de post cu ciuperci și Crackers Bio cu semințe de la Mănăstirea Nera Plant
#Trai #sănătos
- 450 grame ciuperci
- 1 cartof foarte mic – 50 grame cu coajă
- 1 ceapă medie
- 80 ml ulei
- 2 căței usturoi pisați
- 2 lingurițe făină
- 700 ml supă de legume caldă (preparată înainte)
- 200 ml cremă bio din orez pentru gătit
- sare
- piper
- Crackers Bio cu semințe de la Mănăstirea Nera Plant
Mod de preparare Supă cremă cu ciuperci și Crackers
Se pune un cartof mic cu coajă la fiert în apă cu sare.
Cât timp acesta se fierbe se toacă ceapa și se călește în uleiul încins.
Se curăță bine ciupercile de pământ sau alte impurități, apoi se toacă. Se pun peste ceapa călită și se lasă la sotat 2-3 minute.
Se pune usturoiul pisat, se amestecă, apoi se presară făina, Se amestecă în tigaie până s-au acoperit bine ciupercile cu aceasta.
Se toarnă supa caldă peste ciuperci și se fiebe totul timp de 15 minute, apoi se pasează totul cu blenderul (inclusiv cartoful). Se adaugă crema de orez, se pune sare după gust, apoi se mai lasă să dea un clocot. Nu mai mult de 1 minut de fiert în clocot.
Se ia de pe foc și se împarte în farfurii și se adaugă peste Crackers Bio cu semințe de la Mănăstirea Nera Plant.
Poftă bună!
(rețetă inspirată după divainbucatarie.ro)
Vă invităm să descoperiți mai multe beneficii ale pâinicii coapte Crackers Bio cu semințe de la Mănăstirea Nera Plant sau despre celelalte variante de Crackers de la Mănăstirea Nera Plant.
Conținutul produsului
Supă cremă de post-ciuperci Crackers-Bio
făină ecologică de grâu și secară, ulei de palmier, semințe de susan, semințe de dovleac, semințe de floarea-soarelui, semințe de in, pulbere de salvie, apă, sare neiodată.
Făina ecologică de grâu
din Crackers Bio cu semințe oferă preparatelor o savoare pură și un gust bogat, producția ecologică conferindu-i toate vitaminele, fibrele și nutrienții de care avem nevoie într-o alimentație sănătoasă. Este recomandată pentru aluaturi, pâine, produse de patiserie, torturi, prăjituri fine și alte dulciuri, dar și pentru a da consistenţă supelor și sosurilor. Cu o istorie milenară şi un bogat conţinut nutritiv, grâul constituie baza alimentației. Fibrele din grâul integral sunt esenţiale pentru buna funcţionare a tranzitului intestinal. Ele favorizează o eliberare mai lentă şi treptată a glucozei în sânge, menținându-se astfel un echilibru al glucozei în organism. Astfel, produsele din grâu integral sunt mai ușor tolerate de diabetici.