Puteți comanda produse în valoare de minim 100 lei și primiți cadou Revista Daruri Mănăstirești.
Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni
1 martie 2020/Articole sănătate
 • de admin
 • 0
Idei de tratamente naturiste pentru cele mai cunoscute afecțiuni

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni preparate cu post, nevoință și rugăciuni de către maici în Sfintele Mănăstiri din România. Aceste remedii naturiste mănăstirești ajută în cele mai cunoscute afecțiuni.

Tratamentele naturiste au reusit să devină „vedete” în urma utilizării acestora de tot mai multe persoane. Din dorința de a ne trata cu ajutorul naturii s-au reluat tabuurile vechi care iau in considerare combinațiile de plante și prepararea acestora pentru a trata de la cea mai ușoară boală până la bolile cele mai grele. De la migrenele ușoare, până la artrită, toate bolile reușesc cu succes să fie combătute cu spirijnul tratamentelor naturiste.

Deși există tot mai mulți adepți ai tratamentelor naturiste, în momentul actual, lumea rămâne suspicioasă în ceea ce privește reușita acestora. Cauza este lipsa suficientă de curajoși în a se reîntoarce la origini și a investi în sănătatea lor în mod util.

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni

S-a constatat că există un număr mare de persoane care au reușit să își trateze bolile, unele fiind chiar severe, folosit alte variante decâ în fața medicația alopată obișnuită. În urma dorinței de a îngriji și a oferi plantelor cele mai bune condiții, s-au creat medii de creștere și apoi laboratoare în toată lumea. Scopul e de a oferi calitate superioară pacienților, dar în special pentru a trata bolile de care aceștia suferă.

Care sunt câteva dintre afecțiunile care pot fi tratate cu ajutorul tratamentelor naturiste?

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni: Gastrita

Gastrita reprezintă o afecțiune pe care o regăsim la nivelul organismului din pricina afectării masive a mucoasei stomacului, mai precis, în perioada în care aceasta ajunge să se resimtă.

Deși multe persoane se confruntă cu astfel de probleme, poate necesita mult timp de tratare al acestei afecțiuni.


Simptomele gastritei

O parte mare din persoanele suferinde de gastrită sunt asimptomatici. În schimb, persoanele care resimt major simptomele au parte de:

 • indigestie
 • arsuri și dureri la nivelul stomacului
 • senzația de greață și vomă
 • senzația anormală de sațietate după masă

În unele cazuri mai agravate poate apărea și sângerarea, persoana putând ajunge la ulcer gastric.

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni

Astfel, ca si tratament naturist care reușește cu brio să rămână pe podium, este indicat în a folosi Bio-Capsule Nera Plant Entero-complex.

https://darurimanastiresti.ro/magazin/capsule-nera-plant-entero-complex-100-cps/

Ce conțin Bio-Capsulele Nera Plant Entero-complex?

Afine

Afinele reusesc să devină aniinflamator pentru problemele dobândite din cauza gastritei. Fiind bogate în antioxidanți, ajută chiar și în situațiile în care persoana deține Ecoli și Proteus.

Bogate în vitamina C, vitamina B, vitamina A, cupru, promite să întărească sistemul imunitar și elimină posibilitatea apariției unei infecții în corp.

Afinul ajută la îmbunătățirea tractului urinar. Oferă un sprijin în îmbunătățirea vederii prin prisma nutrienților săi importanți precum, luteină, zeaxantină, flavonoide, precum și seleniu, zinc, fosfor.

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni cu Busuioc

Busuiocul reprezintă una dintre cele mai importante surse de sănătate. Regăsit peste tot, de cele mai multe ori i se oferă alte întrebunițări, de exemplu, în cadrul activităților de preparare a hranei, pentru aromatizare și îmbinare a gusturilor.

Pe lângă aceste întrebunițări, busuiocul a devenit cunoscut pentru îmbunătățirea sănătății. Este cunoscut ca și pansament pentru tractul intestinal, deținând vitaminele A, C și K, precum și calciu, magneziu, potasiu, fier și mangan.

Busuiocul reușește să ne salveze în situațiile critice, combatarea indigestiei, crampe, balonare și tratarea colonului iritabil. Busuiocul a reușit să fie un bun ,, medic” în bolile cardiovasculare, febră, probleme respiratorii, dar și reducerea riscului de cancer în organism.

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni cu Mentă

Menta este folosită zi de zi de către noi toți. Fie că o folosim pentru a ne face ceai, fie că o folosim în situații în care ne dorim să oferim o aroma fresh mâncării noastre.

Această plantă, deși aparent pare banală, aceasta oferă beneficii vizibile tubului digestiv. Sub denumirea de ,,Mentha piperita”, menta reușește să creeze secreție și eliminarea bilei prin sprijinul conținutului său de flavonoizi. Se pot realiza infuzii din mentă pentru tratarea răcelilor.

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni cu Mușețel

Mușețelul conține matricarină și matricină, flavonoizi, glucozide, fitosteroli și acizi grași. În nenumărate tratamente homeopate este considerat unul dintre cele mai importante plate care ajută la eliminarea bolilor.

Are funcții antispastice, antiinflamatorie, epitelizantă. Mușețelul este cel mai des folosit în cadrul tratării bolilor oculare, inflamațiilor remarcate la nivelul gâtului, a inflamațiilor sinusurilor.

De asemenea, este bine cunoscut ca fiind un adjuvant împotriva insomniei, problemele hormonale dar și a hemoroizilor.

Răchitanul remediu naturist mănăstiresc

Numită și ,,planta care vindecă” are ca și punct forte faptul că elimină riscul de hemoragie gastrointestinală. Este folosit deseori și în domeniul cosmeticii.

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni: Guta

Guta reprezintă o afecțiune dureroasă din cadrul ariei artritei, care prezintă dureri la articulații. Aceasta apare în urma creșterii valorilor prea mari de acid uric în sânge și în țesutul adipos.

Acidul uric reprezintă cauza metabolizării alimentelor și a degradării celulare. Dacă cantitatea de acid uric depășește limita normală se formează treptat cristale care ajung în articulații și provoacă dureri la nivelul articulaților.


Simptomele gutei

Aceste simptome se manifestă prin dureri la nivelul articulațiilor, umflarea membrului.

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni

Ca și tratament naturist un ajutor de nădejde reprezintă plantele care se regăsesc în Tinctura Mesal pentru gută în forma acută.

Mesteacăn

Mesteacănul pe lângă sprijinul pe care îl oferă în tratarea gutei, acesta, vindecă supărătorii negi, calmează eczema dar și psoriazisul. Este un puternic tratament împotriva afecțiunilor dermatologice.

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni cu Soc, Crețușcă și Turiță Mare

Socul are ca și întrebuniță creșterea secrețiilor glandelor mamare, precum și pentru echilibrarea problemelor hormonale.

Crețusca ajută la îmbunătățirea stării de sănătate a articulațiilor. Anihilează, totodată, ulcerele stomacale și gastritele prin prisma infuziilor de frunze. Aceasta reprezintă un medicament pentru diaree și ajută la reglarea metabolismului.

Turița mare este folosită în scop diuretic, inflamator. Aceasta ajută la restabilirea și îmbunătățirea metabolismului și a stării de sănătate.

https://darurimanastiresti.ro/magazin/mesal-tinctura-guta-formula-i/

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni: oboseală și stres

Există un tratament ce poate combate simultan oboseala, tulburările de metabolism și să prevină cancerul.

În mod evident tratamentele medicamentoase și-au făcut resimțită prezența în viața oamenilor. Dar, cine ia în calcul contraindicațiile medicamentelor?

Deseori, medicamentele pentru o anumită afecțiune ajung să afecteze o alta. Mai specific, îți creează o altă boală pe care mai apoi trebuie să o tratezi.

În urma realizării studiilor efectuate, s-a remarcat o importantă legătură între cele 3 afecțiuni. Mai precis tratamentul naturist care poate da roade și îmbunătății aceste funcții.

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni

Cu ajutorul Bio-Tincturii Nera Plant Vito-complex, persoana suferindă poate beneficia de:

 • eliminarea toxinelor
 • eliminarea inflamațiilor
 • stoparea tulburărilă de metabolism
 • îmbunătățirea ,,nașterii” celulară a organelor suferinde de boli
 • oferirea protecției organismului de îmbolnăviri
 • reducerea evoluției celulelor canceroase
 • îmbunătățirea sistemului imunitar

https://darurimanastiresti.ro/magazin/bio-tinctura-nera-plant-vito-complex-200-ml/

Conține:

Rădăcină de păpădie. Aceasta ajută în eliminarea totală a tulburărilor de metabolism. Este eficientă și în eliminarea kilogramelor în plus.

Coada calului. Recunoscută ca și regenerator al celulelor, susține vindecarea și ajută la diseminarea rănilor. Datorită numeroșilor ei nutrienți susține îmbunătățirea bolilor genital, poliartroză și a artrozei.

Coada șoricelului. Vindecă celulele hepatice, ajută ficatul în întărirea sistemului hepatic. Acționează de asemenea și la nivelul măduvei osoase.

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni

Crețușca. Îmbunătățește sănătatea ariei respiratorii, elimină problemele retenției de apă.

Leurda. Curăță sângele, ficatul, stomacul, intestinele, rinichii și vezica. Ajută la reducerea problemelor tromobize și a simptomelor din pricina accidentelor vasculare întâmpinate de către persoană.

Menta. Conținutul major de vitamina C, A, și cartenoide face ca menta să poată ajuta organismal în urma consumului de substanțe chimice cangericene care afectează organismul uman.

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni

Năpraznicul. Ajută la vindecarea tumorilor existente la nivelul în corp. Acesta nu oferă ocazia virușilor să afecteze organismul, îmbunătățește sistemul imunitar și elimină celulele canceroase.

Scoarța de Salcie. Susține tratarea problemelor reumatice, a nevralgiilor, neurasteniile, insomniile, cefaceea, teama, stările de supărare, anxietate, gripă, răceală. Pe lângă aceste beneficii, scoarța de salcie nu oferă ocazia de depunere a grăsimilor pe arterele coronare și nu permite îngroșarea acestora.

Urzica.  Este un puternic cicatrizant al membranelor celulare ADN. Conține clorofilă, fier, magneziu, calciu, potasiu, siliciu, vitamina C, vitamina K. Reduce anemia și oferă consumatorului energie, vitalitate, oferindu-i de asemenea și o curățare a sângelui de toxine.

Tratamente naturiste pentru diferite afecțiuni

Desigur, gastrita, guta, oboseala, stresul, tulburările sistemului endocrin și aciditatea din organism care duc la cancer sunt doar o parte din afecțiunile pe care le influențează în mod pozitiv medicina homeopată, care se exprimă atât de fidel prin produse mănăstirești.

Vă invităm să descoperiți toate produsele noastre, care aduc cinste naturii, sănătății și lui Dumnezeu, prin tot ceea ce ele sunt și toate proprietățile lor vindecătoare.

Produsele alimentare și de leac sunt  pregătite manual în Sfintele Mănăstiri Nera, Dragomirna și Paltin Petru-Vodă. Acestea sunt suplimente alimentare și nu substituie tratamentul prescris de medic. Produsele au un rol terapeutic și contribuie la ameliorarea simptomelor cu care vă confruntați. Produsele cosmetice pot fi utilizate doar pentru uz extern.

Vă recomandăm consumul produselor noastre de leac cu cel puțin 30 minute înainte sau după masă. A nu se consuma concomitent cu tratamentul de specialitate fără aviz medical.

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0770 948 482

Suntem pe facebook